Lee Min Ho

Született: 1987. Június. 22.

Híres szerepe: Boys Over Flowers, City Hunter, The Heirs

Rövid ismertető: Min-ho, Szöulban született, Dél-Koreában. A középiskolában kezdett modellkedni majd színészkedni. Debütáló szerepe a Secret Campusban volt, de a hírnevet a 2009-es Boys Over Flowers hozta meg neki. Azóta több doramába és mozifilmben láthattuk, mint például a City Hunter, Faith, The Heirs, The legend of the blue sea, Gangnam Blues, Bounthy Hunters. 2013-ban megjelent első zenei albuma My Everything címmel, 2014-ben a második albuma Song for You címmel, melyet 3 kislemez követett. Több kampánynak volt a nagykövete Koreában, a sanghai Madame Tussauds múzeumban viaszfigurát is kapott. Létrehozza a „PROMIZ” weboldalt, mely egy olyan jótékonysági szervezet, mely felhívja a figyelmet a szociális és humanitárius adományozásra. TÖBB...


Latest Photos

Project

Angol cím: The King: The Eternal Monarch
Hangul: 더킹: 영원의 군주
Szerep: Lee Gon császár
Forgatókönyvíró: Kim Eun Sook
Rendező: Baek Sang Hoon
Műfaj:Történelmi, Romatikus, Fantasy
Állapot:
Előkészületben
TV premier: Nincs info
Csatorna: Nincs info
Tartalom: A koreai császárság idejében az ördög kiszabadul és megnyit egy dimenziókaput a jelen időbe. Lee Gon császár a koreai birodalomból és Jung Tae Eul nyomozónő megpróbálja legyőzni a gonoszt és bezárni a két világ közötti ajtót.

Megnevezés: Sorkatonaság
Kezdete: 2017. Május 12.
Vége: 2019. Április 25.
Állapot: Befejezve.
Helyszín: Suseo Social Welfare Centre, Gangnam office

Min Ho Instagram

Chat Box

gif Picture

Statistics

Site Name: AMAZING Lee Min Ho
Domain
: minoz-hungary.hu
Webmiss: Min-young
Nyitás: 2019. Január 01.
Hosted: 024reg.com
Version: 3.0; Designed by.: Min-young
Kategória: Fansite
Ajánlott felbontás: Bármekkora
Ajánlott böngésző: Explorer, Chrome, Firefox

Credit

Copyright

Kérlek, az oldal tartalmát NE másold le, az általam készített dolgokat, NE tüntesd fel sajátodként.
Az itt található képeket NE DIREKTLINKELD, hanem tölts le magadnak, és úgy rakd fel a saját honlapodra, fórumra stb... .

AMAZING Lee Min Ho | Youre best source for Lee Min Ho.
2019. 05.17. Social media - Lee Min Ho Mallorca-n
Írta: Min-young - Kategória: Social Media
 

Min-ho ismét frissítette Instagram oldalát egy órája 4 db képpel és így megtudhattuk, hogy épp Mallorca déli részén tartózkodik. A képek alapján a Cala Pi strandhoz látogattak el. A neten ezt írják a helyről: "A tiszta türkizkék vizekkel, finom fehér homokkal egy félreeső helyen, Mallorca érintetlen déli partján, a Cala Pi egyike a sziget legszebb strandjainak és kiváló választás azoknak, akik el akarnak menekülni a turista tömegektől, és élvezni akarják a mesés tájat."


2019. 05.17. Social media - Lee Min Ho Barcelonában
Írta: Min-young - Kategória: Social Media
 

Yichun Zhao, egy kínai rajongó épp Barcelonában nyaralt abban az időben, mint Min-ho és szerencsésnek mondhatja magát, mert láthatta kedvencünket, amint épp egy temlompan nézelődött. 4 képet meg is osztott az Instagram oldalán egy rövid üzenettel: "Láttam #leeminho-t Barcelonában, de azt hittem, hogy ez lehetetlen, így csak néhány fotót készítettem ... D.E., AZ Ő VOLT! ISTENEM most igazán sírni akarok. Ő sokkal vékonyabb, mint a megosztott képeken!".


2019. 05.16. Kim Go-eun lesz Min-ho partnere a 'The King: The Eternal Monarch' drámában???
Írta: Min-young - Kategória: New drama
 

A népszerű forgatókönyvíró, Kim Eun-sook és a Hwa&Dam Pictures, a legújabb dráma a 'The King: The Eternal Monarch' gyártója, május 14-én tartott egy ülést, hogy megvitassák a sorozat szereplődárdáját. Mondani sem kell, hogy a női főszereplő szerepére vonatkozó pályázók között nagyon nagy a verseny, számos nagy név szerepel a rövid listán. Ezek közül a nevek közül a legesélyesebb a "Goblin" sztárja, a 27 éves Kim Go-eun. A 'The King: The Eternal Monarch' lesz Kim Eun-sook legnagyobb drámája a történet szempontjából. Két párhuzamos világban játszódik majd, a koreai császárság idejében, mely 1897 és 1910 között állt fent a Koreai félszigeten és a modern világban. Sci-fi, fantasy, történelmi és romantikus elemek is keverednek majd benne. A történet akkor kezdődik, amikor egy istenség szabadon bocsát egy démonot az emberi világba, amely majd megnyit egy portált a párhuzamos univerzumba. Még nem világos, hogy a két világ közül melyik a „párhuzamos” a másikhoz képest, de az biztos, hogy egy koreai császár és egy nyomozó próbálja meg bezárni a portált, és megvédeni szeretteit a démontól és annak veszélyétől. A császárt és nyomozót, Lee Min-ho fogja játszani. A női főszereplő is két szerepet fog majd játszani, a modern világ detektívjét a másik világban pedig, a koreai birodalom legfiatalabb miniszterelnökét. Ha Kim Go-eun kapja a szerepet, megtörik majd az a sztereotípia, hogy Kim Eun-sook nem választ főszereplőt előző drámáiból. Bár ezt Min-ho-nál már megtörte, hisz a "The Heirs"-ben is együtt dolgoztak. Bár Kim Go-eun eddig még csak két sorozatban szerepelt, de azóta több mozifilm főszereplője volt.

Forrás: KdramaPAL


2019. 05.15. Social media
Írta: Min-young - Kategória: Social Media
 

Min-ho ismét frissítette Instagram oldalát 16 órája 3 db képpel, ma pedig -45 perce- szintén 3 db képpel. Valószínű tegnap töltötte el utolsó napját Spanyolországban, mert ma már a reptérről posztolta képeit. A tegnapi utolsó képhez a következő üzenetet írta: "비록 꽃은 시들었으나 마음만은 그 자리에" (A virágok elveszhetnek és meghalnak, de az érzések örökre maradnak.)


#Frissítés 2019.05.15. 21:55: Elkészült újabb 5 modul a "Commercial" menüpontba.


2019. 05.13. Social media
Írta: Min-young - Kategória: Social Media
 

Úgy tűnik, ha én nem férek hozzá a gépemhez, Min-ho nagyon aktív tud leni ^^.

Május 11.-én 11 db képet és 3 db videót osztott meg Instagram oldalán. Kang Shin-hyo, Instagram oldalára szintén felkerült egy videó még május 9.-én, melyben kiírta, hogy Santiago de Compostela-ban van, ezek szerint pár napot ott töltöttek.A mai napon szintén osztott meg 5 db képet a Camp Nou elől, mely Barcelonában található, a focimeccsre James Lee-vel ment, aki a Royal Pirates, koreai-amerikai rockbanda basszusgitárosa és fel szokott lépni kedvencünkkel a koncertjein (KÉP). A meccset tegnap játszották és a Barcelona 2-0-ra győzte le a Getafét.


És végezetül, jó hír! Újra működik a GALÉRIA! Már fel is töltöttem az új képeket, sőt jópár album is frissült és még van pár ami felkerül. Így már majdnem 40.000 kép található!


2019. 05.10. 13. Évforduló, Social media
Írta: Min-young - Kategória: Social Media
 

Min-ho ma ünnepli 13. évfordulóját debütálásának. 2006.05.10.-én kezdték el vetíteni az EBS csatornán Lee min-ho első olyan doramáját, melyben főszerepet játszott, a Secret Campust. Min-ho azóta 4 filmben, 9 doramában (kivéve az I Am Sam-ben) és 6 web sorozatban játszott főszerepet. Továbbá, másfél évig forgatott a Demilitarizációs zónában a "DMZ, The Wild" című ismeretterjesztő sorozathoz. 7 kampánynak volt a nagykövete és 51 cégnek a reklámarca. 2014-ben pedig létrehozott egy adománygyűjtő platformot a PROMIZ-t, mely felhívja a figyelmet a szociális és humanitárius adományozásra. Az Instagram oldalának több mint 9.000.000 követője van. Azt hiszem ez alatt a 13 év alatt igazi hallyu sztárrá nőtte ki magát és most, hogy túl van a kötelező katonai szolgálaton újra felemelkedhet a csillaga az égre. Ebből az alkalomból a szociális felületein is gratuláltak neki.

누군가와 함께여서가 아니라,
함께하는 누군가가 여러분이어서 정말 행복합니다.
I'm so happy not because of being with someone,
but because someone is you.

A hivatalos You Tube csatornájára felkerült a "8 Letters" utolsó része is.

És tegnap lemaradt 2 kép a spanyolországi utazásáról, melyet még Kang Shin-hyo osztott meg.2019. 05.09. Min-Ho Spanyolországban, Új dorama - "The King: The Eternal Monarch"
Írta: Min-young - Kategória: Social Media, Dorama
 

Először is elnézést kérek, hogy pár napja nem frissült az oldal, de rossz volt a gépem és persze Min-ho is ilyenkor tud aktív lenni a szociális felületein. Nézzük is mi történt az elmúlt napokban.

Május 5.-én lencsevégre kapta kedvencünket egy argentin rajongó a madridi reptéren, ekkor még nem lehetett tudni hová tart.

Majd még aznap frissítette Instagram oldalát egy darab sejtelmes képpel, egy gyönyörű panorámáról.

Május 6.-án, 6 db. képet és 1 db. videót kaptunk tőle, melyben végre megmutatta magát és szemfüles rajongók a képek alapján kiderítették, hogy Min-ho, két barátjával együtt Spanyolországba utazott méghozzá Molinaseca városába és az “El Capricho De Josana” szállodában szálltak meg és onnan tesznek biciklitúrákat a környéken. Az is kiderült, hogy az egyik barátja aki vele van, Kang Shin-hyo színész, akivel az 5 hetes kötelező katonai szolgálaton ismerkedett meg a nosani bázison, a záró ceremónián közös kép is készült róluk. Ezt onnan tudjuk, hogy Shin-hyo is osztott meg képeket az Instagram oldalán a helyszínről.


Május 7.-én Min-ho Hivatalos oldalán és több fórumon kiírták a várva várt hírt, miszerint kedvencünk kiválaszotta a katonaságból visszatérő első drámáját, és ehhez a hírhez két új képet is közzé tettek.

Május 7.-én a Hwa&Dam Pictures hivatalos sajtóközleményt adott ki, melyben elmondták, hogy Kim Eun Sook forgatókönyvíró hölgy a következő drámáján dolgozik, melynek címe : “The King: The Eternal Monarch” (A király: Az örök uralkodó ). Kim Eun Sook-nak olyan forgatókönyveket köszönhetünk, mint a Secret Garden, The Heirs vagy a Descendants of the Sun. Min-hoval már együtt dolgozott a The Heirs-ben, és most a produkciós cég, őt szeretné ennek a drámának a főszereplőjének is. A film rendezője Baek Sang Hoon lesz, akinek a két utolsó rendezése a Descendants of the Sun és a Moonlight Drawn by Clouds. A Hwa&Dam kijelentette , hogy ez a második project amiben együtt fognak dolgozni Min-hoval, mert ő egy olyan színész akiben megbíznak. Arra számítanak, hogy egy mélyebb és érettebb színjátszást láthatnak majd tőle a “The King: The Eternal Monarch”-ban. Ez egy olyan dráma lesz, amely a párhuzamos világok témájával foglalkozik. Az egyik világban a koreai birodalom császára arra törekszik, hogy az ajtókat zárva tartsa, míg a másikban a Koreai Köztársaság nyomozónője az életét és az általa szeretett embereket védi. Yoon Ha Rim, a gyártó cég képviselője kijelentett : „Semmiről sem döntöttünk még, sem a műsorszolgáltatóról sem a műsorszórási részletekről. De megvan a rendező és a férfi főszereplő, és az év második felében kezdjük meg a forgatást.” A drámát 2020 első felében tervezik műsorra tűzni.
A rajongók fantáziája is elindult a hír kapcsán és jópár FanArt készült az új sorozathoz, melyeken Min-ho-t királyként vagy császárként láthatjuk.

Forrás: leeminhosha

Ezen a napon az Instagram oldalát is frissítette 3 db képpel és 1 db videóval, melyekhez olyan üzeneteket írt, hogy: “이것은 여행인가 훈련인가 (Ez egy kirándulás vagy kiképzés)”, vagy a közelgő új drámájára utalva : “The king (A Király )”.

És akkor elérkeztünk a mai naphoz, Május 9.-én újabb 6 db képet kaptunk és 2 db videót, melyhez a következő feliratokat írta: “오르막뒤엔 내리막 (Lefelé, Felfelé)”, “추워 (hideg)”, “ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ ( végtelen nevetés )”, Choco képéhez ezt írta : “i miss u (hiányzol)” és az utolsó képhez pedig csak ennyit : “mamá (anya)”.


Érdekesség még, hogy aki követi Jung Il-woo Instagram oldalát az láthatta, hogy Il-woo is épp Európában túrázi, sőt ma érkezett meg Spanyolországba. Ki tudja, talán Min-ho miatt. ^^

És végezetül egy számomra szomorú hír, megtelt a Galéria tárhelye így nem tudok egyenlőre több képet feltenni, de nagyon igyekszem, hogy minnél előbb növeljem a kapacitást, egy kis türelmet kérek hozzá. Köszönöm szépen.


2019. 05.05. Social Media - Istagram, Weibo
Írta: Min-young - Kategória: Social Media
 

Pár órája, Min-ho frissítette az Instagram és Weibo oldalát két képpel.2019. 05.03. Jung Il-Woo interjú
Írta: Min-young - Kategória: Interview
 

Jung Il-Woo 2018. November 30.-án engedték ki a katonaságtól, de mivel szinte egyből elkezdte forgatni a Haechi c. drámáját, csak most, 2019. Május 2.-án tudta megtartani első rajongói találkozóját. Ennek kapcsán készített vele a Herald POP egy interjút, melyben újra beszélt Min-ho-ról is. Megkérdezték tőle, mit szól, hogy Min-hot kiengedték a katonaságtól: “Amikor kiengedték, kapcsolatba léptem vele és gratuláltam neki. Keményen dolgozott, és függetlenül attól, hogy közszolgálati munkásként vagy aktív szolgálati katonaként szolgált, azt hiszem, elképesztő, a milyen keményen dolgozott. Min Ho valószínűleg most kiválasztja a következő projektjét , és azt akarom mondani neki , hogy építse a kitartását . Számomra ő olyan barát , mint senki más , ezért remélem , hogy sikeresen visszatér . Ő is figyelemmel kíséri projektjeimet. Barátként, azt akarom tőle, hogy térjen vissza egy jó projekttel, mivel sok rajongó vár rá.
Szerintem annyira jó , hogy ilyen barátja van, mint Il-woo, aki mellette áll már több mint 10 éve.

Forrás: Soompi


2019. 04.30. MINOZ Fanclub fotósorozat
Írta: Min-young - Kategória: Photoshoot
 

Míg Min-ho nagy valószínűség szerint tárgyalásokat folytat az új projectjeivel kapcsolatban, addig is a MINOZ Fanclub kiadott 5 képet kedvencünk legutolsó fotósorozatából, melyből párat már láthattunk a '8 Letters' videóban.
4. oldal

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11