Lee Min Ho

Született: 1987. Június. 22.

Híres szerepe: Boys Over Flowers, City Hunter, The Heirs

Rövid ismertető: Min-ho, Szöulban született, Dél-Koreában. A középiskolában kezdett modellkedni majd színészkedni. Debütáló szerepe a Secret Campusban volt, de a hírnevet a 2009-es Boys Over Flowers hozta meg neki. Azóta több doramába és mozifilmben láthattuk, mint például a City Hunter, Faith, The Heirs, The legend of the blue sea, Gangnam Blues, Bounthy Hunters. 2013-ban megjelent első zenei albuma My Everything címmel, 2014-ben a második albuma Song for You címmel, melyet 3 kislemez követett. Több kampánynak volt a nagykövete Koreában, a sanghai Madame Tussauds múzeumban viaszfigurát is kapott. Létrehozza a „PROMIZ” weboldalt, mely egy olyan jótékonysági szervezet, mely felhívja a figyelmet a szociális és humanitárius adományozásra. TÖBB...


Latest Photos

Project

Angol cím: The King: The Eternal Monarch
Hangul: 더킹: 영원의 군주
Szerep: Lee Gon császár
Forgatókönyvíró: Kim Eun Sook
Rendező: Baek Sang Hoon
Műfaj:Történelmi, Romatikus, Fantasy
Állapot:
Előkészületben
TV premier: Nincs info
Csatorna: Nincs info
Tartalom: A koreai császárság idejében az ördög kiszabadul és megnyit egy dimenziókaput a jelen időbe. Lee Gon császár a koreai birodalomból és Jung Tae Eul nyomozónő megpróbálja legyőzni a gonoszt és bezárni a két világ közötti ajtót.

Megnevezés: Sorkatonaság
Kezdete: 2017. Május 12.
Vége: 2019. Április 25.
Állapot: Befejezve.
Helyszín: Suseo Social Welfare Centre, Gangnam office

Min Ho Instagram

Chat Box

gif Picture

Statistics

Site Name: AMAZING Lee Min Ho
Domain
: minoz-hungary.hu
Webmiss: Min-young
Nyitás: 2019. Január 01.
Hosted: 024reg.com
Version: 3.0; Designed by.: Min-young
Kategória: Fansite
Ajánlott felbontás: Bármekkora
Ajánlott böngésző: Explorer, Chrome, Firefox

Credit

Copyright

Kérlek, az oldal tartalmát NE másold le, az általam készített dolgokat, NE tüntesd fel sajátodként.
Az itt található képeket NE DIREKTLINKELD, hanem tölts le magadnak, és úgy rakd fel a saját honlapodra, fórumra stb... .

AMAZING Lee Min Ho | Youre best source for Lee Min Ho.
2019. 04.26. Social Media, D-DAY 2019.04.25. még több kép...
Írta: Min-young - Kategória: Social Media, Military
 

A mai nap még 30 db kép került fel a galériába Min-ho tegnapi "elköszönéséről" és kedvencünk az Instagram és Weibo felületét is frissítette egy nagyon cuki képpel, melyen Chocoval látható.

Annyi bennfentes infót adnék, hogy a galériába mindig előbb felkerülnek az új képek, mert ha van időm a munkahelyemen, akkor megkeresem az újdonságokat és felteszem oda és csak miután késő délután hazaérek akkor tudom megírni az új híreket. ^_^


2019. 04.25. D-DAY 2019.04.25. , Új kinézet
Írta: Min-young - Kategória: Military, Website
 

VÉGE!!! Min-ho befejezet katonai szolgálatát a Suseo Social Welfare Centre-ben. Utolsó napján rengeteg rajongó és hírportál várta, hogy megérkezzen. Reggel 9 óra körül szállt ki a sötétített ablakos autójából, és jópár meghajlást követően a rajongók és a fotósok felé, mosolygós szemmel ment be az épületbe. Erre az alkalomra egy fehér polót választott, fekete zakóval és egy kissé retro kék farmerrel, a szettjét egy fekete vászon cipővel egészítette ki és persze az elmaradhatatlan, kötelező fekete maszk sem hiányozhatott. A rajongók transzparensekkel és sárga táblákkal, lufikkal várták. Több rajongói csoport is képviseltette magát, melynek láthatóan Min-ho nagyon örült. 2017. Május 12.-én kezte meg katonai szolgálatát, azóta 713 nap telt el. A mai napról egyenlőre 91 db képet nézhettek meg a galériában csak katt a képre.

A menedzsmentje frissítette az Instagram és a Facebook oldalát. Az Instagramon egy aranyos kép jelent meg Chocoról ezzel az üzenettel: "고마워요" (Köszönöm). A Facebookra pedig egy "Congratulation" felirattal ellátott kép került egy rövid üzenettel, melyben csak annyi áll, hogy Mi-ho ma visszatért, aki nagyon vártunk, remélik, hogy továbbra is szeretni is követni fogjuk őt. Kedvencünk több különböző projecttel fog visszatérni a közeljövőben - írta a Soompi.

Ebből az alkalomból én is készültem pár változással, amint láthatjátok új kinézet került fel az oldalra - ha nem jelenik meg megfelelően, akkor töröld ki az előzményeket, nálam ez mindig beválik -, és a "Commercial" menüpontot is elkezdtem frissíteni, ez nemsokára felkerül csak még pár utolsó simítás kell a már elkészült modulokban.

#Frissítés 2019.04.25. 21:30: Felkerültek az elkészült modulok a "Commercial" menüpontba. Jelenleg a következőek elérhetőek:


2019. 04.24. Munkába menet 2019.04.24
Írta: Min-young - Kategória: Military
 

A mai napon rengeteg ember látogatott el Min-ho munkahelyéhez, hogy talán utoljára láthassák kedvencüket. Ezért a tegnapi naphoz képes még több kép készült róla a Suseo Social Welfare Centre-nél. Pontosan 77 db kép került fel a galériába, melyeket a képre kattintva nézhettek meg. Magyarország is képviseltette magát, hisz a MINOZ Hungary Facebook csoport moderátora épp kint tartozkodik Szöulban és olyan szerencsések voltak, hogy láthatták ma Min-hot élőben is.

És eljött végre ez a nap is, a mai napon Min-ho befejezi katonai szolgálatát és este már a családjával lehet. Az MYM Entertaiment kiadott egy közleményt:

melyben csak annyi áll, hogy kedvencünk azt tervezi, hogy csendben befejezi a szolgálatot semmi felhajtás nélkül.2019. 04.23. Munkába menet 2019.04.23
Írta: Min-young - Kategória: Military
 

Ma rekord mennyiségű, 36 db kép készült róla a Suseo Social Welfare Centre-nél. Mivel ilyen sok kép van, egyből a galériába töltöttem fel, csak katt a képre.2019. 04.22. Munkába menet 2019.04.19. és 2019.04.22
Írta: Min-young - Kategória: Military
 

Április 19.-én pénteken, kilenc kép készült róla a Suseo Social Welfare Centre-nél.A mai napon pedig tizenöt kép készült róla a Suseo Social Welfare Centre-nél.


2019. 04.18. Munkába menet 2019.04.18.
Írta: Min-young - Kategória: Military
 

A mai napon tizenhét kép készült róla a Suseo Social Welfare Centre-nél.2019. 04.17. Munkába menet 2019.04.17.
Írta: Min-young - Kategória: Military
 

A mai napon két kép készült róla a Suseo Social Welfare Centre-nél.2019. 04.16. Munkába menet 2019.04.16.
Írta: Min-young - Kategória: Military
 

A mai napon tiz kép készült róla a Suseo Social Welfare Centre-nél.

2019. 04.15. Munkába menet 2019.04.15.
Írta: Min-young - Kategória: Military
 

A mai napon kettő kép készült róla a Suseo Social Welfare Centre-nél.

#Frissítés

Sikerült feltöltenem a Galériába Min-ho hivatalos You Tube oldalán megjelent '8 Letters' sorozat legutóbb megjelent részében megtalálható képeket. Katt a képre.2019. 04.11. Munkába menet 2019.04.11., Elkészült a Galéria!
Írta: Min-young - Kategória: Military
 

A mai napon tizenkettő kép készült róla a Suseo Social Welfare Centre-nél.Továbbá örömmel jelenthetem, hogy a mai napon ELKÉSZÜLT A GALÉRIA! Jippíííííí!!! Én nagyon örülök neki, mert rengeteg munkám van benne. Most végre a "Commercial" menü is frissülni fog. A képre kattintva megtekinthetitek mind a 39 086 képet, ami még bővülni fog az áprilisi Suseo-s képekkel.

39 086 KÉP VAN 1 459 ALBUMBAN ÉS 84 KATEGÓRIÁBAN!

4. oldal

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10