Lee Min Ho

Született: 1987. Június. 22.

Híres szerepe: Boys Over Flowers, City Hunter, The Heirs

Rövid ismertető: Min-ho, Szöulban született, Dél-Koreában. A középiskolában kezdett modellkedni majd színészkedni. Debütáló szerepe a Secret Campusban volt, de a hírnevet a 2009-es Boys Over Flowers hozta meg neki. Azóta több doramába és mozifilmben láthattuk, mint például a City Hunter, Faith, The Heirs, The legend of the blue sea, Gangnam Blues, Bounthy Hunters. 2013-ban megjelent első zenei albuma My Everything címmel, 2014-ben a második albuma Song for You címmel, melyet 3 kislemez követett. Több kampánynak volt a nagykövete Koreában, a sanghai Madame Tussauds múzeumban viaszfigurát is kapott. Létrehozza a „PROMIZ” weboldalt, mely egy olyan jótékonysági szervezet, mely felhívja a figyelmet a szociális és humanitárius adományozásra. TÖBB...


Latest Photos

Project

Angol cím: The King: The Eternal Monarch
Hangul: 더킹: 영원의 군주
Szerep: Lee Gon császár
Forgatókönyvíró: Kim Eun Sook
Rendező: Baek Sang Hoon
Műfaj:Történelmi, Romatikus, Fantasy
Állapot:
Előkészületben
TV premier: Nincs info
Csatorna: Nincs info
Tartalom: A koreai császárság idejében az ördög kiszabadul és megnyit egy dimenziókaput a jelen időbe. Lee Gon császár a koreai birodalomból és Jung Tae Eul nyomozónő megpróbálja legyőzni a gonoszt és bezárni a két világ közötti ajtót.

Megnevezés: Sorkatonaság
Kezdete: 2017. Május 12.
Vége: 2019. Április 25.
Állapot: Befejezve.
Helyszín: Suseo Social Welfare Centre, Gangnam office

Min Ho Instagram

Chat Box

gif Picture

Statistics

Site Name: AMAZING Lee Min Ho
Domain
: minoz-hungary.hu
Webmiss: Min-young
Nyitás: 2019. Január 01.
Hosted: 024reg.com
Version: 3.0; Designed by.: Min-young
Kategória: Fansite
Ajánlott felbontás: Bármekkora
Ajánlott böngésző: Explorer, Chrome, Firefox

Credit

Copyright

Kérlek, az oldal tartalmát NE másold le, az általam készített dolgokat, NE tüntesd fel sajátodként.
Az itt található képeket NE DIREKTLINKELD, hanem tölts le magadnak, és úgy rakd fel a saját honlapodra, fórumra stb... .

AMAZING Lee Min Ho | Youre best source for Lee Min Ho.
2019. 06.02. OFFICIAL MINOZ 33th Birthday project
Írta: Min-young - Kategória: Official, minoz
 

MINOZ
Kérlek csatlakozz hozzánk
#

#HappyLeeMinHoDay

Június 22.-e speciális nap Minoz-nak (mi királyunk Lee Min Ho születésnapja)
Ezért kérjük tedd ezt a hastag-et
#HappyLeeMinHoDay
minden Twitter, Facebook, Instagram, stb.. . felületedre.
Csináljuk együtt


2019. 05.31. Hivatalos képek, MINOZ 33th Birthday project
Írta: Min-young - Kategória: Official, minoz
 

Tegnapi nap Min-ho hivatalos oldala két új képet jelentetett meg, ezeket már fel is tettem a galériába, de azért ide is kiteszem.

Június 22.-én lesz Min-ho 33. születésnapja, ezen alkalom megünneplésére globális kampányt indítottak.
A kampány neve: "Let's give the most beautiful Earth to MinHo" (Adjuk MinHo-nak a legszebb Földet). Amikor Min-ho a születésnapja reggelén felébred, a legtisztább Földet kapja ajándékba. A kampány már négy éve kerül megrendezésre. Minden MINOZ részt vehet ebben a csodálatos kezdeményezésben. Hogyen vehetsz részt a kampányban?

  1. Május 29. és június 21. között találj egy időpontot a szemétszedésre.
  2. Tisztítsd meg a lakóhelyed vagy egy nyilvános hely környezetét.
  3. Készíts egy fotót a születésnapi bannerrel (lenti kép), azon a helyen ahol a szemetet gyűjtötted.
  4. Tedd fel a képet valamelyik szociális felületedre (Instagram, Facebook, Weibo, stb...).
  5. A közzététel időpontja Június 22. 00:00 (koreai idő szerint) vagy 17:00 (magyar idő szerint).
  6. A résztvevők fotóit együtt hozzuk nyilvánosságra.
Kérjük adjuk a legszebb Földet Min-honak.
Ha Június 18.-ig elküldöd a fotót a koreaja_seoul@naver.com e-mail címre, akkor ezeket a képeket eljuttatják közvetlenül Min-honak.
Hogy megtalálják a képedet az alábbi hastag-eket használd:

#Happy33rdMinHoDay
#TheKing_영원의군주대박
#TheKing_TheEternalMonarch
#Happy33rdBirthdayLeeMinHo
#Presentacleanearth
#민들레International


2019. 05.26. Commercial menü
Írta: Min-young - Kategória: Website
 

Kellemes vasárnapot mindenkinek! A mai napon sikerült befejezni a "Commercial" modult. Jippííííí. ^^ Az utolsó 10 menüpont is felkerült végre.


2019. 05.25. CITY HUNTER 8th Anniversary, Commercial menü
Írta: Min-young - Kategória: Dorama, Website
 

Pontosan ma 8 éve mutatták be a SBS csatornán a City Hunter c. doramát 2011-ben.

A mai napon ennek örömére 26 menüpontot frissítettem a "Commercial" modulban. Ha minden jól megy és holnap nem kell sehova mennem akkor befejezem az egész modult, már csak 10 darab hiányzik ^^.


2019. 05.23. Lee Min Ho és rajongói klubja jelentőségteljes adományt ad a gyermekeknek
Írta: Min-young - Kategória: PROMIZ
 

Min-ho adományozó platformja a PROMIZ, Észak-Jeolla tartomány gabonaféléiből származó termékeket adományozott Jinan megye gyermekközpontjainak. A “Sharing PROMIZ's Sincerity with Jinan's Children” keretén belül értékesített ajándékcsomagok szerencsére mind elfogytak, és a teljes bevétel, Jinan megye 12 gyerekközpontjának, összesen 337 gyermekéhez jutott el. Továbbá 55 tehetséges gyermeket ajándékoznak meg gyereknap alkalmából. Min-ho rajongói klubjának 10 éves évfordulójának alkalmából 1,5 tonna rizs és 300 kg kimchi adományoztak a gyermekek étkezésére. A PROMIZ-t 2014 márciusában alapították azért, hogy hozzájáruljanak a társadalmi jóléthez a móka és adomány témáin keresztül. A platform külföldön is működik, és aktívan segít másoknak megismerni a szociális kérdéseket a közösségi médián keresztül. 2016 májusában megkapta a ‘Kind Brand Grand Prize' díjjat.

Forrás: Soompi


2019. 05.22. Jogi lépéseket tett az MYM Entertainment, MINOZ Official Fan Club kép
Írta: Min-young - Kategória: MINOZ Official
 

Az MYM Entertainment május 22-én hivatalos sajtóközleményt adott ki: "Szeretnénk tájékoztatni titeket arról, hogy jogi lépéseket fogunk tenni azok ellen, akik rosszindulatú megjegyzéseket írnak Min-ho ellen és válogatás nélkül közölnek hamis tényeken alapuló hozzászólásokat és megjegyzéseket. Időközben sikerült azonosítani a rosszindulatú üzeneteket a rajongók segítségével, az összegyűjtött bizonyítékok alapján ez év május 22.-én benyújtottuk a szükséges dokumentumokat a Szöuli Kerületi Ügyészségnél, a Büntetőjogi Törvény 311.§-ával összhangban az információs és kommunikációs hálózatok használatáról, az információ és a tájékoztatás védelméről szóló törvény 70.§-ának megfelelően. Figyelembe véve, hogy a rosszindulatú hozzászólások száma megnövekedett, amelyet már nem lehet figyelmen kívül hagyni, jogi képviselőt nevezünk ki, és jogi választ alakítottunk ki művészünk jogainak és méltóságának védelmére. A jövőben tervezük, hogy időben reagálunk, hogy ésszerű árat tudjunk fizetni előfeltételek vagy konszenzus nélkül. Ezek az illegális tevékenységek évek óta zajlanak, és ennek következtében nemcsak a művész, hanem a rajongók szellemi stressz és pszichológiai fájdalma is egyre nagyobb lett és ez ahhoz vezetett, hogy a művész becsülete és arculata is csorbát szenvedett. Továbbra is folytatjuk a jogi lépéseket és felkérjük a rajongókat, hogy működjenek együtt. Kérjük, küldjön e-mailt az mym[kukac]mym-ent[pont]com címre, a különböző illegális tevékenységekről, mint például az interneten való újranyomtatás, rosszindulatú megjegyzések, hamis tények és információk terjesztése, stb. Kérjük, kövesse a javasolt cselekvési formát a hatékonyabb és gyorsabb eredmény érdekében. Az MYM Entertainment továbbra is mindent megtesz, hogy megvédje művészeinek érdekeit. Köszönjük."

A MINOZ Official Fan Club újabb képet osztott meg a rajongókkal Min-ho nyaralásához kapcsolódva. Egy rövid üzenetet is mellékeltek, amit sajnos nem merek lefordítani ide, mert nem vagyok biztos a tartalmában mivel csak oroszul találtam meg.

Minoz/ Story /Choco - Min-ho utazik


2019. 05.21. Min-ho ma visszatért Koreában
Írta: Min-young - Kategória: Paparazzi
 

Min-ho és barátai tegnap indultak vissza Koreába a Korean Air járatával ami 21:00h-kor indult Barcelonából. Egy rajongónak sikerült képeket készítenie róla a barcelonai repülőtéren. 8 db képet nézhettek meg a Galériába, csak katt a képre.

Mivel a képek nyilvánosságra kerültek, számítani lehetett rá, hogy ma érkezik meg Koreába az Incheon reptérre. Helyi idő szerint 16:14-kor szállt le a gép a 2-es terminálon és jópár rajongó és hírportál ki is sietett, hogy személyesen láthasság kedvencüket, aminek azért láthatóan Min-ho nem annyira örült. Meg is érthető, hisz több mint 10 órás repülőút után, fáradtan nem nagyon volt jó kedvében. Szegény, én igazán megsajnáltam a videók láttán. Nem nagyon vannak az emberek tekintettel arra, hogy ő is emberből van. Mindenesetre egyenlőre 41 db képet nézhettek meg a Galériába, katt a képre.

És itt van pár videó is a You Tube-ról és a vk.com-ról.

2019. 05.20. ELDŐLT! Kim Go-eun lesz Min-ho partnere a 'The King: The Eternal Monarch'-ban
Írta: Min-young - Kategória: New drama
 

A Hwa&Dam Pictures ma bejelentette: Kim Go-eun lesz Lee Min-ho partnere a " The King: The Eternal Monarch" fantasy drámában! Kim Go-eun két szerepet fog játszani, egyszer mint Jung Tae Eul a modern kor nyomozója és Luna a Koreai Császárság idejében. „Nem könnyű két teljesen különböző karaktert eljátszani. Hiszünk abban, hogy Kim Go Eun sokoldalúsága, mint színésznő, melyet a különböző filmjeiben mint például a „Goblin”-ban mutatott be, ahol nagy mélységben ábrázolta, ahogy a karaktere egy lányból érett nővé válik, képes lesz sikeresen átadni a két különböző karaktert.”- mondta a gyártó cég képviselője. A „The King: The Eternal Monarch” két párhuzamos világban játszódik majd, ahol a koreai birodalom császára, Lee Gon megpróbálja Jung Tae Eul nyomozóval megállítani a gonoszt, hogy bezárja a két világ közötti ajtót. Lee Min Ho, aki Kim Eun Sook-kal dolgozott az „The Heirs”-ben, már megerősítette Lee Gon szerepét.

Forrás: Soompi


2019. 05.20. Social media - Lee Min Ho Mallorca-n II.
Írta: Min-young - Kategória: Social Media
 

Min-ho ismét frissítette Instagram oldalát, két órája 2 db képpel, úgy tűnik még mindig Mallorca-n tartózkodik.


2019. 05.19. Commercial modul Frissítés
Írta: Min-young - Kategória: Website
 

Mivel Min-ho 17.-e óta nem hallatott magáról, és ma volt időm, 14 db menüpontot frissítettem a "Commercial" modulban. Jó szórakozást hozzá!


3. oldal

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11