Lee Min Ho

Született: 1987. Június. 22.

Híres szerepe: Boys Over Flowers, City Hunter, The Heirs

Rövid ismertető: Min-ho, Szöulban született, Dél-Koreában. A középiskolában kezdett modellkedni majd színészkedni. Debütáló szerepe a Secret Campusban volt, de a hírnevet a 2009-es Boys Over Flowers hozta meg neki. Azóta több doramába és mozifilmben láthattuk, mint például a City Hunter, Faith, The Heirs, The legend of the blue sea, Gangnam Blues, Bounthy Hunters. 2013-ban megjelent első zenei albuma My Everything címmel, 2014-ben a második albuma Song for You címmel, melyet 3 kislemez követett. Több kampánynak volt a nagykövete Koreában, a sanghai Madame Tussauds múzeumban viaszfigurát is kapott. Létrehozza a „PROMIZ” weboldalt, mely egy olyan jótékonysági szervezet, mely felhívja a figyelmet a szociális és humanitárius adományozásra. TÖBB...


Latest Photos

Project

Angol cím: The King: The Eternal Monarch
Hangul: 더킹: 영원의 군주
Szerep: Lee Gon császár
Forgatókönyvíró: Kim Eun Sook
Rendező: Baek Sang Hoon
Műfaj:Történelmi, Romatikus, Fantasy
Állapot:
Előkészületben
TV premier: Nincs info
Csatorna: Nincs info
Tartalom: A koreai császárság idejében az ördög kiszabadul és megnyit egy dimenziókaput a jelen időbe. Lee Gon császár a koreai birodalomból és Jung Tae Eul nyomozónő megpróbálja legyőzni a gonoszt és bezárni a két világ közötti ajtót.

Megnevezés: Sorkatonaság
Kezdete: 2017. Május 12.
Vége: 2019. Április 25.
Állapot: Befejezve.
Helyszín: Suseo Social Welfare Centre, Gangnam office

Min Ho Instagram

Chat Box

gif Picture

Statistics

Site Name: AMAZING Lee Min Ho
Domain
: minoz-hungary.hu
Webmiss: Min-young
Nyitás: 2019. Január 01.
Hosted: 024reg.com
Version: 3.0; Designed by.: Min-young
Kategória: Fansite
Ajánlott felbontás: Bármekkora
Ajánlott böngésző: Explorer, Chrome, Firefox

Credit

Copyright

Kérlek, az oldal tartalmát NE másold le, az általam készített dolgokat, NE tüntesd fel sajátodként.
Az itt található képeket NE DIREKTLINKELD, hanem tölts le magadnak, és úgy rakd fel a saját honlapodra, fórumra stb... .

AMAZING Lee Min Ho | Youre best source for Lee Min Ho.
2019. 01.11. Munkába menet 2019.01.11.
Írta: Min-young - Kategória: Military
 

A mai napon három kép készült róla a Suseo Social Welfare Centre-nél.


2019. 01.10. Munkába menet 2019.01.10.
Írta: Min-young - Kategória: Military
 

A mai napon két kép készült róla a Suseo Social Welfare Centre-nél.


2019. 01.08. Munkába menet 2019.01.08.
Írta: Min-young - Kategória: Military
 

A mai napon egy kép készült róla a Suseo Social Welfare Centre-nél.


2019. 01.07. Munkába menet 2019.01.07.
Írta: Min-young - Kategória: Military
 

A mai napon három kép készült róla a Suseo Social Welfare Centre-nél.


2019. 01.05. 10 éves a Boys Over Flowers
Írta: Min-young - Kategória: Dorama
 

Épp ma van 10 éve, hogy a KBS2 csatorna Dél-Koreában elkezdte vetíteni a Boys Over Flowers - 꽃보다 남자 sorozatot. Ez a sorozat hozta meg kedvencünknek az igazi sikert több más színésztársával együtt. A sorozat nem titkolt szándéka volt, hogy felgyorsítsa a Hallyu hullámot. A forgatás 2008 telén kezdődött és 2009 tavaszáig tartott. De lássuk mi is lett azóta a szereplőkkel:

Az F4


Lee Min-ho-ról tudjuk milyen sikeres karriert futott be, de mi lett a többiekkel? Az egykori SS501 fiúband tagja Kim Hyun Joong számos saját kislemezt adott ki Dél-Koreában és Japánban és olyan dormákban szerepelt mint a Playful Kiss, Inspiring Generation és a 2018-as When Time Stopped , melyet a katonaság után forgatott. 2016-ban megvádolták, hogy bántalmazta a barátnőjét, majd kiderült, hogy a lány terhes lett tőle, de az útjaik így is különváltak. Min-ho egyik legjobb barátja Kim Bum is sikeres karriert futott be Dél-Koreában, Japánba és Kínában is. Olyan doramákban szerepelt, mint a The Woman Who Still Wants To Marry, Padam Padam, That Winter, the Wind Blows és a Goddess of Fire stb... . 2012-ben kiadta első szólólemezét Japánban, 2013-ban összejött a Goddess of Fire színésznőjével Moon Geun Young-val, de 2014 májusában szakítottak. Ebben az évben szerepelt a kínai gyártású Young Detective Dee: Rise of the Sea Dragon c. filmben, mely nagy sikert aratott Kínában. 2018-ban egy történelmi mozifilmben láthatjuk, melynek címe Detective K: Secret of the Living Dead. 2018. Március 29.-én megerősítették, hogy Oh Yeon Seo színésznővel vannak együtt. És végül Kim Joon. 2010-ben Pygmalion's Love romantikus japán drámában kapott főszerepet Kim Jae Wook és Minamisawa Nao oldalán. Ugyanebben az évben ő és csapata a T-Max kiadták első stúdió albumukat is, amely a "Born to the MAX" címet viselte. 2011-ben szerepelt a Crime Squad című akció krimiben, melynek főszereplője Song Ji Hyo volt. 2014-ben vezető szerepet vállalt az Endless Love című drámában, amelyben olyan színészekkel játszott együtt, mint Hwang Jung Eum, vagy Ryu Soo Young. Még ugyanebben az évben első filmes szerepét is megkapta a japán Lupin III című filmben. 2015-ben ismét egy főszereppel tért vissza a televíziók képernyőjére. A sorozat címe City of the Sun volt. 2018-ban jelentették be, hogy Kim Joon még 2015-ben titokban feleségül vette barátnőjeét, akivel előtte 9 évig randizott és már egy lányuk is született.

A barátnők

Ku Hye-sun mondhatni több lábon áll, elég sok mindenben megmutatkozott azóta. Olyan drámákban szerepelt, mint a The Musical, Take Care of Us Captain - Ji Jin Hee oldalán -, az Absolute Darling, thai sorozatban, 2014-ben szerepelt a Daughter című filmben, mint főszereplő. Érdekessége, hogy a Daughtert ő írta és ő is rendezte. Valamint ebben az évben egyik női főszereplője volt a Angel Eyes drámának is. 2015-ben ismét Ji Jin Hee-vel forgatta a Blood című dormát. 2017-ben egészségügyi okok miatt félbehagyta You Are Too Much c. sorozatát. 2009-ben adta ki első albumát, melyet ő komponált és énekelt fel, 2015-ben a másodikat és 2016-ban a harmadik albumát is felénekelte, közben több kislemezt is kiadott. 2014-ben saját filmjéhez ő énekelte az egyik betétdalt, I Must Die címmel. Ha a színészkedés, rendezés és énekesi karrier nem lett volna elég, írt egy félig önéletrajzi regényt egy huszonéves nő tapasztalatairól a szerelemről és a kapcsolatokról. A könyv 30.000 példányban egy héten belül kelt el. 2011-ben pedig megalapította saját cégét, Ko Hye Sun FilmStúdió névvel. Azt hiszem ezt nevezik sokoldalú tehetségnek. Kim So Eun több koreai drámában szerepelt többek között a He Who Can’t Marry - ő szintén Ji Jin Hee-vel -, A Thousand Kisses, The Horse Doctor, After School: Lucky or Not web drámában, és a Liar Game-ben. 2015-ben szerepet kapott a Scholar Who Walks the Night-ban bár nem főszereplő, de igen jellegzetes és fontos szerepet formál meg. So Eun nem csak a színészet terén nagyon tehetséges, hanem a modellkedés terén is igen jelentős sikereket ért el. 2017-ben nem igazán lehetett látni a tv képernyőkön. 2018-ban viszont főszerepet kapott a That Man Oh Soo című srozatban, párját a CN Blue tagja Lee Jong Hyun alakítja.

A legjobb mellékszereplők

És akkor jöjjön az én személyes kedvenc karakteremet alakító színésznő Kim Hyun-joo. Miután befejezte a Boys Over Flowers forgatását, összepakolt és kiutazott Kanadába, hogy leforgassák az ECO Canada by Kim Hyun-joo c. dokumentumfilmet és még abban az évben kiadta Hyun-joo's Handcrafted Story című könyvét. Az önkéntes munkára is nagy figyelmet fordított, jószolgálati nagykövetként tevékénykedik Bangladesben és a Fülöp-szigeteken. Több drámában is főszereplőként láthatjuk viszont, Twinkle, Twinkle, Dummy Mommy Blooded Palace: The War of Flowers What Happens to My Family?, I Have a Lover, Fantastic, The Miracle We Met. Kim Ki Bang, aki Jan Di és Ga Eul főnökét játszotta, már 2008-ban együtt játszott Min-hoval az Our School's E.T. című mozifilmben. A BOF után olyan sorozatokban játszott, mint a Gu Family Book, Medical Top Team, My Lovely Girl and Heart to Heart, első főszerepét a Geochang Massacre - Bloody Winter c. filmben játszotta. 2017 közepén Ki-bang ügynöksége bejelentette, hogy szeptemberben feleségül veszi a Ground Plan nevű koreai kozmetikai cég alelnökét Kim Hee Kyung-t.


2019. 01.04. Munkába menet 2019.01.04.
Írta: Min-young - Kategória: Military
 

A mai napon öt kép készült róla a Suseo Social Welfare Centre-nél.2019. 01.03. Munkába menet 2019.01.03.
Írta: Min-young - Kategória: Military
 

A mai napon három kép készült róla a Suseo Social Welfare Centre-nél.


2019. 01.02. Munkába menet 2019.01.02.
Írta: Min-young - Kategória: Military
 

A mai napon két kép készült róla a Suseo Social Welfare Centre-nél.


2019. 01.01. Voice Message from LEE MIN HO, Munkába menet 2018.12.31.
Írta: Min-young - Kategória: Social Média, Military
 

Mi-ho új hangüzenetet küldött a rajongóinak az újév alkalmából, ezt az ügynöksége osztotta meg a hivatalos You Tube oldalán.

A tegnapi napon készült három kép róla a Suseo Social Welfare Centre-nél. Úgy látszik ő is munkával töltötte a szilvesztert ^^


2019.
01.01.
Üdvözlöllek az oldalamon
Írta: Min-young - Kategória: MINOZ Hungary
 

Üdvözlök minden kedves látogatót az első magyar Lee Min Ho-val foglalkozó rajongói oldalon. Az internetet átkutatva nem találtam egyetlen egy olyan rajongói oldalt sem Min-ho-ról, mely összeszedte volna a munkásságát és a friss híreket róla. Ezért döntöttem úgy, hogy létrehozok egy weboldalt, mely arra törekszik majd, hogy minden fontos infomációt és képet a lehető legpontosabban megosszon a magyar rajongókkal. Itt megtalálhatjátok majd, mely doramákban, filmekben és web sorozatokban szerepelt, milyen reklámfelkérései voltak és az énekesi karrierjéről is megtalálhattok minden infomációt, ami napvilágot látott. Szeretnék majd egy képgalériát is létrehozni, de mivel az elég sok időbe telik a türelmeteket kérem hozzá.
Mivel Min-ho most a sorkatonaságát tölti, friss hírekkel nem vagyunk túlzottan ellátva, de azért egy-két új kép és információ mindig előkerül róla és már csak 114 napot kell várni kedvencünk viszatéréséig. Most nincs más hátra, mint belevetni magatokat az oldal átböngészésébe, remélem meg lesztek elégedve a tartalommal, ami folyamatosan frissül majd.
Jó nézelődét!

11. oldal

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11