Lee Min Ho

Született: 1987. Június. 22.

Híres szerepe: Boys Over Flowers, City Hunter, The Heirs

Rövid ismertető: Min-ho, Szöulban született, Dél-Koreában. A középiskolában kezdett modellkedni majd színészkedni. Debütáló szerepe a Secret Campusban volt, de a hírnevet a 2009-es Boys Over Flowers hozta meg neki. Azóta több doramába és mozifilmben láthattuk, mint például a City Hunter, Faith, The Heirs, The legend of the blue sea, Gangnam Blues, Bounthy Hunters. 2013-ban megjelent első zenei albuma My Everything címmel, 2014-ben a második albuma Song for You címmel, melyet 3 kislemez követett. Több kampánynak volt a nagykövete Koreában, a sanghai Madame Tussauds múzeumban viaszfigurát is kapott. Létrehozza a „PROMIZ” weboldalt, mely egy olyan jótékonysági szervezet, mely felhívja a figyelmet a szociális és humanitárius adományozásra. TÖBB...


Latest Photos

Project

Angol cím: The King: The Eternal Monarch
Hangul: 더킹: 영원의 군주
Szerep: Lee Gon császár
Forgatókönyvíró: Kim Eun Sook
Rendező: Baek Sang Hoon
Műfaj:Történelmi, Romatikus, Fantasy
Állapot:
Előkészületben
TV premier: Nincs info
Csatorna: Nincs info
Tartalom: A koreai császárság idejében az ördög kiszabadul és megnyit egy dimenziókaput a jelen időbe. Lee Gon császár a koreai birodalomból és Jung Tae Eul nyomozónő megpróbálja legyőzni a gonoszt és bezárni a két világ közötti ajtót.

Megnevezés: Sorkatonaság
Kezdete: 2017. Május 12.
Vége: 2019. Április 25.
Állapot: Befejezve.
Helyszín: Suseo Social Welfare Centre, Gangnam office

Min Ho Instagram

Chat Box

gif Picture

Statistics

Site Name: AMAZING Lee Min Ho
Domain
: minoz-hungary.hu
Webmiss: Min-young
Nyitás: 2019. Január 01.
Hosted: 024reg.com
Version: 3.0; Designed by.: Min-young
Kategória: Fansite
Ajánlott felbontás: Bármekkora
Ajánlott böngésző: Explorer, Chrome, Firefox

Credit

Copyright

Kérlek, az oldal tartalmát NE másold le, az általam készített dolgokat, NE tüntesd fel sajátodként.
Az itt található képeket NE DIREKTLINKELD, hanem tölts le magadnak, és úgy rakd fel a saját honlapodra, fórumra stb... .

MINOZ-Hungary | Youre best source for Lee Min Ho.

Our School's E.T.

Eredeti cím: 울학교 이티
Magyar cím: Iskolánk E.T.
Szerep: Oh Sang-hoon
Műfaj: komédia
Játékidő: 120 perc
Rendező: Park Kwang-chun
Gyártó: Courage Films
Ország: Dél-Korea
Nyelv: koreai
Költségvetés: US$3.6 million
Bemutató: 2008. Szeptember 11.
IMDb adatlap
Wikipédia
Hivatalos Előzetes
Képek

 

 

Cselekmény

Chun Sung-geun egy magániskola tornatanára egy olyan elegáns környéken, ahol a diákok azért versenyeznek, hogy minnél jobb egyetemre kerüljenek be. A tanítványai körében csak E.T.-nek hívott Sung-geun olyan tanár aki évek óta gond nélkül éli az életét lusta, tudatlan módon. De egy nap válságba ütközik: az iskola igazgatósági ülésén az egyik szülő arra kéri a vezetőséget, hogy szabaduljanak meg a "haszontalan" tórnaóráktól, helyette bővítsék az angol órákat. Az iskola úgy dönt, hogy egy másik tanárt vesznek fel, a tornatanár költségén. A pozíciója elvesztésének veszélye miatt, véletlenül eszébe jut, hogy évtizedekkel ezelőtt megszerezte az engedélyt, hogy angolt tanítson. Az iskola elnöksége azt mondja neki, hogy csináljon egy tesztet ennek bizonyítsásra. Sung-geun, aki tíz éve nem beszélt (pláne nem tanított) angolul, szembenéz azzal a majdnem lehetetlen feladattal, hogy két héten belül angol tanárrá váljon. Az egyetlen fegyvere a bámulatosan összehasonlíthatatlan fizikai ereje, és néhány diák segítsége, aki megértik meleg szívét. A mamlasz Sung-geun elkezdi a szigorú képzést, felhasználva agya "izmait", hogy az iskola angol tanára legyen.

Mi-ho jelenetei a filmből