Lee Min Ho

Született: 1987. Június. 22.

Híres szerepe: Boys Over Flowers, City Hunter, The Heirs

Rövid ismertető: Min-ho, Szöulban született, Dél-Koreában. A középiskolában kezdett modellkedni majd színészkedni. Debütáló szerepe a Secret Campusban volt, de a hírnevet a 2009-es Boys Over Flowers hozta meg neki. Azóta több doramába és mozifilmben láthattuk, mint például a City Hunter, Faith, The Heirs, The legend of the blue sea, Gangnam Blues, Bounthy Hunters. 2013-ban megjelent első zenei albuma My Everything címmel, 2014-ben a második albuma Song for You címmel, melyet 3 kislemez követett. Több kampánynak volt a nagykövete Koreában, a sanghai Madame Tussauds múzeumban viaszfigurát is kapott. Létrehozza a „PROMIZ” weboldalt, mely egy olyan jótékonysági szervezet, mely felhívja a figyelmet a szociális és humanitárius adományozásra. TÖBB...


Latest Photos

Project

Angol cím: The King: The Eternal Monarch
Hangul: 더킹: 영원의 군주
Szerep: Lee Gon császár
Forgatókönyvíró: Kim Eun Sook
Rendező: Baek Sang Hoon
Műfaj:Történelmi, Romatikus, Fantasy
Állapot:
Előkészületben
TV premier: Nincs info
Csatorna: Nincs info
Tartalom: A koreai császárság idejében az ördög kiszabadul és megnyit egy dimenziókaput a jelen időbe. Lee Gon császár a koreai birodalomból és Jung Tae Eul nyomozónő megpróbálja legyőzni a gonoszt és bezárni a két világ közötti ajtót.

Megnevezés: Sorkatonaság
Kezdete: 2017. Május 12.
Vége: 2019. Április 25.
Állapot: Befejezve.
Helyszín: Suseo Social Welfare Centre, Gangnam office

Min Ho Instagram

Chat Box

gif Picture

Statistics

Site Name: AMAZING Lee Min Ho
Domain
: minoz-hungary.hu
Webmiss: Min-young
Nyitás: 2019. Január 01.
Hosted: 024reg.com
Version: 3.0; Designed by.: Min-young
Kategória: Fansite
Ajánlott felbontás: Bármekkora
Ajánlott böngésző: Explorer, Chrome, Firefox

Credit

Copyright

Kérlek, az oldal tartalmát NE másold le, az általam készített dolgokat, NE tüntesd fel sajátodként.
Az itt található képeket NE DIREKTLINKELD, hanem tölts le magadnak, és úgy rakd fel a saját honlapodra, fórumra stb... .

MINOZ-Hungary | Youre best source for Lee Min Ho.

Gangnam 1970 (Gangnam Blues)

Eredeti cím: 강 남 1970
Magyar cím: Gangnam 1970
Szerep: Kim Jong-dae
Műfaj: Gengszetfilm
Játékidő: 135 perc
Rendező: Yoo Ha
Gyártó: m.o.vera Pictures
Ország: Dél-Korea
Nyelv: koreai
Költségvetés: US$16.1 million
Bemutató: 2015. Január 21.
IMDb adatlap
Wikipédia
Hivatalos Előzetes
Képek

 

 

Cselekmény

A sztori, az 1970-es években, Gangnam-ban játszódik, amikor is a nagyhatalmú politikusok és maffiavezérek, kinézték maguknak a nagyértékű földtterületeket, amiket aztán, akár csalással, akár zsarolással, bármilyen áron, de megszereztek.
Egy ilyen földtterületen van, Kim Jong Dae és Baek Yong Ki viskója. A két jóbarát, az árvaház óta együtt tengeti nyomorúságos napjait, üveg és papírgyűjtésből élnek. Amikor egy napon a földszerzők lerombolják viskójukat, őket is beszervezik a verőbandába és első feladatuk, a helyi képviselőjelölt kampányának szétverése. Busszal viszik őket a helyszínre, itt aztán a másik bandával összecsapva, a két barát elveszíti egymást. Mivel Jong Dae-nek, nincs hova mennie, így visszamegy a helyi bandafőnökhöz, aki beszervezte a munkára, Kang Gil Soo, megsajnálja és házába fogadja, lánya, Sun Hye mellé.
Döntését, nem bánja meg, hiszen Jong Dae, egy ellenséges bandatámadásnál, megmenti az életét és ezután családtagként él velük. Három évvel később folytatódik a sztori, amikor is, már Jong Dae komoly bandatag, az egyik nagyhatalmú, korrupt politikus barátnőjének jobbkeze. Egy akciójuk alkalmával aztán, ami az ellenséges bandánál volt, a megkötözött és összevert férfiban, Yong Ki-t ismeri fel és megmenti. Nagyon örül régen látott barátjának, hazaviszi magukhoz és, bár Gil Soo felismeri az ellenséges bandatagot Yong Ki-ban, mégis segít rajta, Jong Dae kedvéért. A két jóbarát így újra egymásra talál, de hamarosan rájönnek, hogy ellenséges bandába kerültek, így alkalmanként, titokban találkoznak ès szervezkedni kezdenek, hogy közvetlen feletteseiket a bandában, egymás segítségével kiiktassák és átvegyék a helyüket.
Yong Ki, Jong Dae segítségét kéri, ugyanis az egyik bandatag meglátja őt a maffiafőnök szeretőjével és megzsarolja. Yong Ki megöli és Jong Dae segít neki a holttest eltüntetéseben, aztán együtt, rajtaütnek a bandákon és véghezviszik tervüket, így közvetlenül a politikusoktól kapják az utasításokat. Jong Dae, titokban szerelmes fogadott húgába, Sun Hye-ba,de a lány máshoz készül férjhez menni. Amikor Yong Ki bandája elkapja Jong Dae-t, Yong Ki értesíti Gil Soo-t, hogy mi történt, így eljönnek és kiszabadítják a félholtra vert Jong Dae-t. A banda ellenségeskedés aztán odáig fajul, hogy Yong Ki megöli Kang Gil Soo-t, aki szinte nevelőapja barátjának. Jong Dae sejti, hogy barátja volt a gyilkos, de nem mondja el neki,amikor aztán Gil Soo temetésén megjelennek a másik banda emberei, köztük Yong Ki, a szakadó esőben egymásnak esnek és minden lehetséges eszközt felhasználva (esernyő, balta, kés, kapa)küzdenek egymással.

Írta: erzeki-korea.hu

Nézd meg online magyarul

Gangnam 1970 - Indavideó - Part I.

Gangnam 1970 - Indavideó - Part II.

Gangnam 1970 - Indavideó - Part III.

Gangnam 1970 - Indavideó - Part IV.

Gangnam 1970 - Indavideó - Part V.