Lee Min Ho

Született: 1987. Június. 22.

Híres szerepe: Boys Over Flowers, City Hunter, The Heirs

Rövid ismertető: Min-ho, Szöulban született, Dél-Koreában. A középiskolában kezdett modellkedni majd színészkedni. Debütáló szerepe a Secret Campusban volt, de a hírnevet a 2009-es Boys Over Flowers hozta meg neki. Azóta több doramába és mozifilmben láthattuk, mint például a City Hunter, Faith, The Heirs, The legend of the blue sea, Gangnam Blues, Bounthy Hunters. 2013-ban megjelent első zenei albuma My Everything címmel, 2014-ben a második albuma Song for You címmel, melyet 3 kislemez követett. Több kampánynak volt a nagykövete Koreában, a sanghai Madame Tussauds múzeumban viaszfigurát is kapott. Létrehozza a „PROMIZ” weboldalt, mely egy olyan jótékonysági szervezet, mely felhívja a figyelmet a szociális és humanitárius adományozásra. TÖBB...


Latest Photos

Project

Angol cím: The King: The Eternal Monarch
Hangul: 더킹: 영원의 군주
Szerep: Lee Gon császár
Forgatókönyvíró: Kim Eun Sook
Rendező: Baek Sang Hoon
Műfaj:Történelmi, Romatikus, Fantasy
Állapot:
Előkészületben
TV premier: Nincs info
Csatorna: Nincs info
Tartalom: A koreai császárság idejében az ördög kiszabadul és megnyit egy dimenziókaput a jelen időbe. Lee Gon császár a koreai birodalomból és Jung Tae Eul nyomozónő megpróbálja legyőzni a gonoszt és bezárni a két világ közötti ajtót.

Megnevezés: Sorkatonaság
Kezdete: 2017. Május 12.
Vége: 2019. Április 25.
Állapot: Befejezve.
Helyszín: Suseo Social Welfare Centre, Gangnam office

Min Ho Instagram

Chat Box

gif Picture

Statistics

Site Name: AMAZING Lee Min Ho
Domain
: minoz-hungary.hu
Webmiss: Min-young
Nyitás: 2019. Január 01.
Hosted: 024reg.com
Version: 3.0; Designed by.: Min-young
Kategória: Fansite
Ajánlott felbontás: Bármekkora
Ajánlott böngésző: Explorer, Chrome, Firefox

Credit

Copyright

Kérlek, az oldal tartalmát NE másold le, az általam készített dolgokat, NE tüntesd fel sajátodként.
Az itt található képeket NE DIREKTLINKELD, hanem tölts le magadnak, és úgy rakd fel a saját honlapodra, fórumra stb... .

MINOZ-Hungary | Youre best source for Lee Min Ho.

 

2014-ben Min-ho létrehozta a PROMIZ nevű weboldalt, amely egy adománygyűjtő platform és a tudatosságra hívja fel a figyelmet, továbbá a szociális és humantitárius okból történő adományozásra ösztönöz. A PROMIZ termékek eladásából származó jövedelmet az általuk kiválasztott jótékonysági szervezeteknek juttatják el. Az oldal létrehozása után Min-ho és a rajongói 50.000 US$-t jutattak el a Charity: Water jótékonysági szervezethez, hogy Malawiban új kutakat fúrhassanak. Több adományozási projectet indított, hasonlóakat mint a "World Water Day", "Transparent Umbrella Project", mely projektnek az volt a célja, hogy szétosszon 2,500 átlátszó esernyőt és gondoskodjon róla, hogy a gyerekek tisztán lássanak az esős napokon. Min-ho megesküdött a Storyfunding platformon, hogy megvalósítja a tervet, ha 10 óra alatt összegyűlik 2 millió "szív". Hangsúlyozta, hogy a projectre azért van szükség, hogy megakadályozzák a gyerekek balesetét a forgalomban. Arra ösztönözte a koreai általános iskolákat, hogy vegyenek részt a projektben. És ott volt még a “Making Warm Winter for Both Bodies and Hearts” kampány.
2015-ben Min-ho 100 millió dollárt adományozott az UNICEF-nek, hogy segítse a pusztító földrengés áldozatait Nepálban. 2016-ban a PROMIZ nyerte a "Korea Good Brand" díjat, Min-hot pedig az Egészségügyi és Jóléti Minisztérium kitüntette a társadalmi hozzájárulásért. 2017. Február 23-án, szerdán, a Good Neighbors képviselője bejelentette, hogy Lee Min Ho platformja, a PROMIZ 44.000 dollárt adományozott a gyermekbántalmazás áldozatainak. "A pénzt a családon belüli erőszakot elszenvedő gyermekek számára fogják felhasználni. Segíteni fog nekik, pszichológiai kezelést kapni."
Megalakulása óta Min-ho rajongói is több jótékonysági eseményt szerveztek. Kínai rajongói 510 fát ültettek Belső-Mongóliában, mexikói rajongói rákos gyermekeknek adományozták a műanyag kupakokból befolyt összeget, melyet egy újrahasznosító vállalat vett meg. Tajvani és hong-kongi rajongói a "World Vision"-nek és az "UNICEF"-nek adományoztak. Előző években a chilei rajongók a "Patagonia Compassion"-nek és több más szervezetnek gyűjtöttek.

PROMIZ OFFICIAL