Lee Min Ho

Született: 1987. Június. 22.

Híres szerepe: Boys Over Flowers, City Hunter, The Heirs

Rövid ismertető: Min-ho, Szöulban született, Dél-Koreában. A középiskolában kezdett modellkedni majd színészkedni. Debütáló szerepe a Secret Campusban volt, de a hírnevet a 2009-es Boys Over Flowers hozta meg neki. Azóta több doramába és mozifilmben láthattuk, mint például a City Hunter, Faith, The Heirs, The legend of the blue sea, Gangnam Blues, Bounthy Hunters. 2013-ban megjelent első zenei albuma My Everything címmel, 2014-ben a második albuma Song for You címmel, melyet 3 kislemez követett. Több kampánynak volt a nagykövete Koreában, a sanghai Madame Tussauds múzeumban viaszfigurát is kapott. Létrehozza a „PROMIZ” weboldalt, mely egy olyan jótékonysági szervezet, mely felhívja a figyelmet a szociális és humanitárius adományozásra. TÖBB...


Latest Photos

Project

Angol cím: The King: The Eternal Monarch
Hangul: 더킹: 영원의 군주
Szerep: Lee Gon császár
Forgatókönyvíró: Kim Eun Sook
Rendező: Baek Sang Hoon
Műfaj:Történelmi, Romatikus, Fantasy
Állapot:
Előkészületben
TV premier: Nincs info
Csatorna: Nincs info
Tartalom: A koreai császárság idejében az ördög kiszabadul és megnyit egy dimenziókaput a jelen időbe. Lee Gon császár a koreai birodalomból és Jung Tae Eul nyomozónő megpróbálja legyőzni a gonoszt és bezárni a két világ közötti ajtót.

Megnevezés: Sorkatonaság
Kezdete: 2017. Május 12.
Vége: 2019. Április 25.
Állapot: Befejezve.
Helyszín: Suseo Social Welfare Centre, Gangnam office

Min Ho Instagram

Chat Box

gif Picture

Statistics

Site Name: AMAZING Lee Min Ho
Domain
: minoz-hungary.hu
Webmiss: Min-young
Nyitás: 2019. Január 01.
Hosted: 024reg.com
Version: 3.0; Designed by.: Min-young
Kategória: Fansite
Ajánlott felbontás: Bármekkora
Ajánlott böngésző: Explorer, Chrome, Firefox

Credit

Copyright

Kérlek, az oldal tartalmát NE másold le, az általam készített dolgokat, NE tüntesd fel sajátodként.
Az itt található képeket NE DIREKTLINKELD, hanem tölts le magadnak, és úgy rakd fel a saját honlapodra, fórumra stb... .

MINOZ-Hungary | Youre best source for Lee Min Ho.

 

1. Anyukája normál esetben nem nagyon szeret húst enni, de a terhessége alatt mégis megkívánta és 4 naponta húst evett.

2. 3,2 kilógrammal született, kisebb volt, mint egy átlagos újszülött.

3. Egészen általános iskoláig bronchitis-es volt.

4. Testalkata, személyisége és vércsoportja is az anyukájához hasonló.

5. Mindent sokkal hamarabb megtanult, mint a kortársai. Hamarabb kezdett el beszélni, 3-4 hónapos volt, amikor először kimondta, hogy „anya” és hamarabb felismerte a mozgó tárgyakat.

6. Amikor fiatal volt, mindenki „hirtelen pislogónak” hívta, ennek az volt az oka, hogy a nagy szemei miatt annyira aranyos volt, főleg amikor pislogott.

7. Már az óvodában népszerű volt a lányok körében, két kislány össze is veszett miatta, mert mind a ketten Mi-ho figyelmét szerették volna.

8. Kiskorában a nyomtatott újságokból tanulta meg a Hangul abc-t, szerette a gyerekeknek szóló újságokat, napilapokat olvasgatni, mire iskolába ment már tudott olvasni az összeadást és kivonást is hamar megtanulta, nagyon jó memóriája volt. A szorzótábla és a Hanja (koreai nyelv írására használt kínai írásjegyek megnevezése) sem jelentett neki gondot.

9. 5 éves volt, amikor elkezdett Taekwondo-t tanulni.

10. A család körében még mindig gyakori beszédtéma, hogy mennyire megijedtek, amikor a „kis Min-ho” egy röpke pillanat alatt eltűnt a játszótérről 5 évesen, de szerencsére volt egy címke a csuklóján a nevével és a címével, így a környéken lakók segítségével hamar hazatalált.

11. Egyszer megkérdezték tőle, a három ember közül kit mentene meg a vízből, Kim Rae Won-t, Kim Woo Bin-t, vagy Jung Il Woo-t, erre azt válaszolta, hogy igazából nem tud úszni.

12. Gyerekként profi focista szeretett volna lenni, de az általános iskola 5. osztályában elszenvedett balesett miatt erről az álmáról le kellett mondani.

13. Miután elkezdte az általános iskolát csak a videó- és számítógépes játékokra fókuszált, azóta is nagyon szereti online játékokkal tölteni az idejét, a telefonján is sok játék található.

14. Bár gyerekként félénk és visszahúzódó volt, ez a középiskolában megváltozott és egy extrovertált (könnyen barátkozó) típus lett.

15. Kezdetben napi 50.000 won-ért egy divatmagazinnak modellkedett.

16. Hivatalos debütáló szerepe 2006-ban volt az EBS által gyártott „Secret Campus” c. iskolai drámában.

17. Kezdetben I Min ( 이민 ) néven játszott, mert az ügynöksége úgy gondolta, születési neve túl hétköznapi. Erről ezt nyilatkozta egy interjúban: "A fő ok, amiért ezt a nevet választottam, az, hogy Jung Woo Sung karaktere a "Beat" c. filmben a Lee Min nevet kapta.” - mondta. „Ez hűvösnek tűnt. De amikor rákeresel a „Lee Min”-re az interneten az egyetlen találat a „külföldi bevándorlás” lenne. Tehát úgy gondoltam nem kellene ezt a nevet használnom.”

18. 2006-os autóbalesete miatt hónapokra kórházba kényszerült, egy hónapig volt kómában és az orvosok azt mondták neki, hogy talán nem fog tudni többet járni, ez volt élete legszomorúbb pillanata épp a debütálása után. Elismeri, hogy abban a pillanatban elsírta magát. A kínai médiában ezt nyilatkozta: „Sok embernek a 20 éves kor az, amikor először éri el a felnőttkort és ez az a kor, amikor tele van ideálokkal és álmokkal. De amikor én 20 éves voltam sok szerencsétlenség jött. Azt az évet kórházban töltöttem, nem tudtam mozogni és ez arra kényszerített, hogy gondolkozzak. Abban az időben kialakult felfogásom tartós alapot jelentett nekem, hogy csendet tartsak és soha ne legyek önelégült.”

19. 3 évig egy 46 cm-es fém rúd volt a jobb combjában.

20. Az akciójeleneteknél, amikor rúgni vagy harcolni kell, a bal lábát használja.

21. Szabadidejében szeret aludni, egyszer 24 óráig nem kelt fel.

22. Naponta egy-két csésze kávét fogyaszt. Szereti az édes és hideg jeges kávét.

23. 2013 áprilisában a sanghai Madame Tussauds múzeumban viaszfigurát kapott.

24. 2014. Január 30.-án ő volt az első koreai híresség, akit meghívtak a CCTV Holdújévi gálájára.

25. Gu Jun-pyo szerepéért nagy volt a verseny és Min-ho maga is csak az újságokból tudta meg, hogy ő kapta a szerepet.

26. 2009-2010-es évben megválasztották a „UNICEF Love Net” kampány malária elleni küzdelem nagykövetének.

27. 2010-ben a Konkuk Egyetemen PR nagykövetének választották.

28. 2012-ben a szöuli ügyészség tiszteletbeli ügyészi címet adományozott neki.

29. 2 albumot adott ki, az elsőt „My Everything” címmel a másodikat pedig „Song for You” címmel. És négy kislemezt: „Extreme”, „Thank You”, „The Day” és „Always” címekkel.

30. 2015.-ben a „Koreai turisztikai kampány” nyilvános nagykövetének és a „2018-as Pyeongchang téli olimpia” tiszteletbeli nagykövetének választották.

31. Az Egészségügyi és Jóléti Minisztérium kitüntette a társadalomhoz való hozzájárulásáért.

32. Kedvenc étele a hús, saját bevallása szerint jól tud grillezni és van egy saját titkos grillezési módszere..

33. Kedvenc időtöltése a filmnézés, online játékok és az aktív sportok.

34. A „City Hunter” forgatása után, randizott Park Min Younggal, de nem lett belőle kapcsolat.

35. Kedvenc száma Toy (Kim Yeon-woo) - That I Once Briefly Lived. Saját bevallása szerint régóta szereti ezt a számot a szövege miatt.

36. Álmában csikorgatja a fogát és beszél. Ezért nem akart senki vele aludni, amikor elutaztak valahova.

37. Megkérdezték, hogy érezte magát a csókjelent közben Ku Hye-sun (BOF) színésznővel, azt válaszolta, hogy a forgatás alatt teljesen a szerepébe merült ezért nem volt zavarban és nem volt félénk, csak a filmezés befejezése után kezdte magát kínosan érezni. Különösen akkor, amikor a stáb azt mondta, hogy nem látta tisztán a felvételt. A riporter megemlítette Mi-honak, hogy Hye-sun azt mondta, hogy úgy érezte édességet evett a jelenet előtt, erre csak annyit mondott, hogy helyzettől függően gargalizál, vagy édes dolgokat eszik.

38. Song Hye-kyo (Full House, Descendants of the Sun) a nőideálja, szeretne vele egyszer egy közös produkcióban szerepelni, bár tudja, hogy nagyon remegne előtte.

39. BVLGARI POUR HOMME parfümöt használ.

40. A családjával Szöul Dongjak kerületének Sangdo körzetébe élt együtt, amikor vásárolt nekik egy lakást.

41. Dohányzik, bár nem erős dohányos, alkoholból maximum 4 kupica Sojut és 2 pohár sört iszik.

42. Mottója: „Azok, akik feladják, nem nyerhetik el a győzelmet!”

43. Megkérdezték mi van mindig a táskájában, azt válaszolta, hogy parfüm mindig van nálam, mert illatos férfi szeretne lenni.

44. Leg inspirálóbb számára az anyukája, mert sokat segít neki a karrierjében, de a rajongóit is nagyon szereti.

45. Minden barátja azt mondta, hogy nagyon népszerű volt a lányok körében, nem csak a szép arca miatt, hanem mert nagyon kedves volt.

46. Gyakran megemlíti, hogy családja nem volt gazdag, csak egy átlagos család.

47. Min-ho nővére Lee Jun Kyung 2016-ban csatlakozott a szórakoztatóiparhoz, ő lett az öccse ügynökségének a vezérigazgatója, de nem akarja, hogy Min-ho miatt ismerjék el őt ezért nem gyakran jelenik meg a közelében.

48. Apukája olyan üzletember, aki nem szereti a nyilvánosságot ezért nem jelenik meg Min-ho nyilvános eseményein.

49. Csalódott, amikor megtudta, hogy néhány rajongója azt hiszi plasztikai beavatkozáson esett át, pedig csak focizás közben eltört az orra és azt kellett rögzíteni, ezt nem tekinti plasztikai műtétnek.

50. Min-ho „ambidextrous”, azaz kétkezes. Egy baleset miatt, amikor megsérült a jobb keze kénytelen volt megtanulni a bal kezével elvégezni a dolgokat és most már mind a két kezét egyformán tudja használni.

51. Egyszer azt nyilatkozta, hogy szereti a szociális felületeket (Twitter, Facebook, Instagram, Weibo), de az igazság az, hogy nem túl aktív ezeken a felületeken. És sok a hamis felület amik az Ő nevét használják.

52. Amikor megnyitotta Twitter és Facebook fiókját, elismerte, hogy nagyon fontos az angoltudás és keményen fog tanulni, a Starhaus személyzete azt mondta, hogy Min-ho mindig angolul próbált beszélni, Jeong Seong Hwa (Min-ho barátja a Personal Tasteből) elmondta, hogy Min-honak valóban kellene angolul tanulnia. A szingapúri találkozón az „i like driving” helyett azt mondta, hogy „i like drive”, van még mit fejlődnie ^^.

53. Amikor több mint 1 millió rajongója lett a Facebookon, tartott egy party-t, ahol megígérte, hogy válaszol a Twitteren feltett kérdésekre és be is tartotta az ígéretét.

54. Általában ritkán válaszol a rajongók kérdéseire, a Starhaus stábja kezeli a szociális felületeit.

55. Egyszer elmondta, hogy amikor szabad ideje van, gyakran olvassa el, mit írnak a rajongói a Twitter oldalára és hozzátette, hogy a rajongói valóban megnevettetik.

56. Min-ho titkos kívánsága, hogy barátnője legyen, eddig 3 kapcsolata volt, egy a középiskolában, vele történt meg az első csók a lány háza előtt, egy barátnője volt az egyetemen és 2 és fél évig járt Bae Suzyval.

57. Amikor még kapcsolatban volt az ex-barátnőjével, egyszer 13 óráig beszéltek telefonon.

58. Nőideálja, nem túl magas és világos bőrű, pont mint Song Hye Kyo (Full House, Descendants of the Sun).

59. Elmondta, hogy nem jelentene neki problémát egy 10 évvel idősebb nővel randevúznia.

60. Min-ho nem törődik a barátnője öltözködésével, addig amíg a lány jó érni magát a saját stílusában, nem fog beleszólni, mit vesz fel.

61. Szereti a semleges színeket, mit a tengerészkék, fekete, fehér, szürke.

62. Megkérdezték, hogy vajon megtalálhatja-e a szerelmet az egyik rajongójában, mire csak annyit mondott, hogy a sors kiszámíthatatlan főleg a szerelemben.

63. Arra a kérdésre, hogy mit tenne, ha megtalálná az igaz szerelmet, de a szülei és a körülötte lévők nem fogadnák el, azt válaszolta, hogy akkor megszökne a lánnyal, mert tudja, hogy ezt kéne tennie, és feleségül venné.

64. Ha van egy barátnője, akkor 3 óránként felhívja, mert hiányzik neki a hangja. (Ez gondolom az elfoglaltságától függően változhat. –szerk.)

65. Min-ho elmondta, hogy szüksége van egy rendes barátnőre, mert ő nem túl ügyes, a szobáját is az anyukája takarítja, ezért lenne szüksége egy rendes lányra.

66. Ha a barátnőjével sétálna a tengerparton, biztos kézen fogva tenné.

67. Sok barátja elmondta, hogy nagyon romantikus fiú. Az LG promó turnéján Szingapúrba egyszer egy rajongó megkérdezte tőle: „Milyen nőt szeretnél?” „Uuhhmm…TÉGED.” jött a válasz.

68. Egy interjúban megkérdezték, hogy szerinte jól csókol-e, de azt mondta „Nem”. De tudja, hogy minden színésznő akivel eddig játszott elégedett volt a csókolózási képességeivel.

69. Egyik születésnapi party-ján mutattak neki egy nagy Minomi figurát (a kis plüss a Personal Tasteből) és kicsit megdöbbent, amikor meglátta, megkérdezték mi a véleménye róla, „Hosszú lábai vannak…pont mint nekem. De nem visel nadrágot???” -kérdezte.

70. Középiskolában többször nézett felnőtt filmeket, de védekezésképpen elmondta, hogy minden férfi néz ilyen filmeket Koreában, de mostanában már nem nézi őket.

71. Amikor megkapta „Choco” nevű Mini Pinscher kutyáját, „Ő” -nek és „Ez” -nek hívta.

72. Amikor megkérdezték kihez áll közelebb Choco, hozzá vagy az anyukájához, azt válaszolta, hogy valójában a nővéréhez.

73. Min-ho elmondta, hogy a kutyus nagyon közel áll a húgához, mert amikor örökbe fogadták, még nagyon kicsi volt és nem tudott megnyílni, a nővére szobájában eszik és alszik, úgy kezeli őt mintha Jun Kyung az anyja lenne.

74. Elmondta, hogy Choco mindig az ő szobáját használja mellékhelyiségként, mert az anyukája mindig azt mondja a kutyának: „ Ha mellékhelyiségbe kell menned, menj Min-ho szobájába, ő úgyis sok pénz keres.”

75. Min-ho nagyon közel áll Jung Il Woo-hoz és Kim Bum-hoz. Egyszer meglepte Jung Il Woo-t a születésnapi partiján és a saját születésnapjára is meghívta őket.

76. Egy lovas esemény előtt egyszer együtt ebédeltek Kim Bummal és közös képeket is készítettek, amikor Kim Bum Indonéziába látogatott gyakran találkozott Min-hoval és hetente háromszor együtt ebédeltek.

77. Amikor 2009-ben Kim Bum nem tudott elmenni Min-ho születésnapi bulijára egy videó üzenetet küldött neki és bár Yoon Hyung Bin, Jung Il Woo és Kim Rae Woon is küldtek neki üzenetet, csak Kim Bumnak válaszolt. “ 괜찮아 , 범 아 …”(Rendben).

78. Min-ho arra, amikor azt mondják neki, hogy milyen szép csak annyit mond: „Vannak sokkal szebb emberek nálam.”

79. Egyszer az AERA Magazin fotózásán megkérdezték tőle: „Lee Min Ho-ssi, olyan jóképű és ragyogó vagy…nem szoktál beleszeretni magadba, amikor tükörbe nézel?”, csendben elmosolyodott, de még mindig a fotózásra koncentrálva annyit mondott: „Nem, soha” .

80. Amikor a Super Junior egyik tagja Shin Dong megvizsgálta mennyire hasonlít Min-hora, 24%-ot kapott és ezért bocsánatot kért tőle. … Min-ho amikor ezt megtudta az egyik interjún nagyon nevetett és azt mondta, hogy Shin Dong-nak nem kell bocsánatot kérnie, mert ez vicces. … De amikor a riporter azt mondta, hogy Shin Dong szerint 100%-ig hasonlít rá, Min-ho a sokktól csak annyit kérdezett „100%???” .

81. Ha újjászületik, szeretne újra ezzel az arccal születni és örökké a 20-as éveibe maradni.

82. Egyszer még 2009-ben megkérdezték tőle, hogy válasszon a három ok közül, miért kéne a Trugen's Modelljének választani: 1. Mert jóképű, 2. Mert magas, 3. Mert jóképű, magas és tökéletesen illenek rá a ruhái. Na, melyiket választotta? Persze, hogy a 3-ast. ^^

83. Mikor megkérdezték, hogy írja a nevét, Min-ho így válaszolt: , 이민호 . , 민접 하다 , 호호 호호호 …” (Lee, Lee Min Honün … Min, mincheob hada (agilis ember), … Ho, hohohohoho”)

84. Amikor a rajongói találkozóit tartotta, mindig ugyan azt a koncepciót alkalmazta, beszélt a „szórakozásról”, a „boldogságról”, és „különlegességekről”, interakcióba lépett a rajongóival, ajándékokat fogadott el, játszott velük és néhány szerencsést még meg is ölelt.

85. Min-ho csak koreaiul beszél, de tanult angolul, japánul és kínaiul is, hogy lenyűgözze kínai rajongóit, de bevallása szerint egy 3 hónapos csecsemő szintjéig jutott a kínai nyelvvel.

86. Egy fotózás után a Trugen-nel az operatőrhölgy bement Min-hoval az öltözőjébe, ahol Min-ho magához vette a kamerát és elkezdte néhány percig nézegetni, mire a hölgy annyit mondott: „Min-hossi neked nem kell azt a kamerát nézned…” , Ő mereven nézte a kamerát néhány percig, szegény hölgy kezei már remegtek az idegességtől, Min-ho csak nevetett és annyit mondott: „Oooiii…” . (Itt véleményem szerint az a lényeg, hogy a hölgy félt, hogy összetöri a kamerát. –szerk.)

87. Nagyon melankolikus és szentimentális ősszel, de ő sem tudja miért.

88. Megkérdezték, mit csinál karácsonykor: „Azt hiszem lehangoló lesz, csak lógok a barátaimmal és otthon leszek.”

89. Abban az időben, amikor a „City Hunter”-t forgatták és ő Lee Yoon Seong-ot játszotta a filmben, aki egy MIT-n végzett szakember és a koreai Kék háznak dolgozik mint technikai kommunikációs emberke, sok képessége volt, okos volt, de gyenge volt a körülötte lévő nőkhöz képest. Tartott egy chatbeszélgetést a Weibo oldalán a kínai rajongóknak, ahol az egyik lány megkérdezte tőle: „Te a valódi Lee Min Ho vagy?” Erre csak annyit válaszolt „Nem… Lee Yoon Seong vagyok…” (mind úgy gondoljuk ehhez a kérdéshez már túl fáradt volt ^^-szerk.)

90. Amikor Thaiföldön forgatott, ott maradt a Chatrium Hotel-ben és rajtakapták, amit bikinis lányok fotóit nézegette.

91. Amikor el kellett indulniuk a hotelből Thaiföldön a testőre és a manegere azt mondták neki, hogy inkább a hátsó ajtón menjen ki, mert nagyon sok rajongó vár a szálloda előtt, de Min-ho azt mondta, hogy nem, ő a bejárati ajtón megy ki, mert ott vannak a rajongói.

92. Miközben a „City Huntert” forgatta részt vett a „Cantata Event”-en Jeju szigetén, melyet a Golf Tournament számára rendeztek meg. Az eseményen részt vett Lee Hyo Ri (szép koreai model) is, akivel egymás mellett ültek az ebédnél. Annyira esetlennek tűntek egymás mellet, úgy nézett ki nem is beszélgettek egymással, de Min-ho azt mondta, hogy sok mindenről beszélgettek, de amikor megkérdezték mit tanácsolt neki Lee Hyo Ri csak annyit mondott: „A mi kapcsolatunk nem olyan közeli, hogy tanácsot adjon nekem.”

93. Nagy Leonardo DiCaprio rajongó volt, ezért szeretett volna hollywoodi moziban játszani.

94. Több megkeresése volt már Hollywoodból, de úgy érzi még nem áll készen rá.

95. 60 millió won kapott a „Personal Taste” c. drámáért.

96. 2014-ben és 2015-ben egy kínai magazin online szavazásán elnyerte az „Ázsia Férfi Istene” címet.

97. Az egy órás SNS interjú alatt 530,000kérdést kapott, a Sina sajtóközleménye arról számolt be, hogy ez volt a legnagyobb számú kérdés, amit egy híresség valaha kapott a Weibo-nál.

98. Egyszer ezt nyilatkozta az anyukájáról: „Amikor nehéz időszakon mentem keresztül, mert állandóan visszautasítottak a meghallgatásokon, képes voltam keményen dolgozni és nem estem kétségbe, mert ott volt az anyukám. Mindig azt tanította nekem, hogy próbálkozzam.”

99. Min-ho nem érzi kényelmesen magát éneklés közben, olyan dolgokat szeret csinálni amiben kellemesen érzi magát. Ha választania kéne, akkor a színészkedést választaná az éneklés helyett. Azért énekel a különböző rajongói találkozókon, hogy a rajongóit boldoggá tegye. A DramaFever-nek ezt nyilatkozta: „Nem vagyok tehetséges semmilyen művészetben. Nincs meg a magabiztosságom a színészeten kívül. Nem vagyok az a fajta aki könnyen gyűjt bátorságot. Csak azt akarom tenni, amiben magabiztos és jó vagyok. Elkezdtem énekelni a rajongói találkozóimon, mert sok esélyem van találkozni a rajongóimmal, de eddig eljutni 4 évembe tellett. Ez az, amiért eldöntöttem, hogy tennem kell valamit a rajongóimért, habár mostmár egész jól énekelek nekik (nevet). Nem tudok (például televízióban énekelni), mert úgy érzem, nem vagyok elég jó. Ez kínos (nevet).”

100. 2017. Május 12.-től 2019. Április 25.-ig katonai szolgálatot teljesít.

Fordítás: Min-young