Lee Min Ho

Született: 1987. Június. 22.

Híres szerepe: Boys Over Flowers, City Hunter, The Heirs

Rövid ismertető: Min-ho, Szöulban született, Dél-Koreában. A középiskolában kezdett modellkedni majd színészkedni. Debütáló szerepe a Secret Campusban volt, de a hírnevet a 2009-es Boys Over Flowers hozta meg neki. Azóta több doramába és mozifilmben láthattuk, mint például a City Hunter, Faith, The Heirs, The legend of the blue sea, Gangnam Blues, Bounthy Hunters. 2013-ban megjelent első zenei albuma My Everything címmel, 2014-ben a második albuma Song for You címmel, melyet 3 kislemez követett. Több kampánynak volt a nagykövete Koreában, a sanghai Madame Tussauds múzeumban viaszfigurát is kapott. Létrehozza a „PROMIZ” weboldalt, mely egy olyan jótékonysági szervezet, mely felhívja a figyelmet a szociális és humanitárius adományozásra. TÖBB...


Latest Photos

Project

Angol cím: The King: The Eternal Monarch
Hangul: 더킹: 영원의 군주
Szerep: Lee Gon császár
Forgatókönyvíró: Kim Eun Sook
Rendező: Baek Sang Hoon
Műfaj:Történelmi, Romatikus, Fantasy
Állapot:
Előkészületben
TV premier: Nincs info
Csatorna: Nincs info
Tartalom: A koreai császárság idejében az ördög kiszabadul és megnyit egy dimenziókaput a jelen időbe. Lee Gon császár a koreai birodalomból és Jung Tae Eul nyomozónő megpróbálja legyőzni a gonoszt és bezárni a két világ közötti ajtót.

Megnevezés: Sorkatonaság
Kezdete: 2017. Május 12.
Vége: 2019. Április 25.
Állapot: Befejezve.
Helyszín: Suseo Social Welfare Centre, Gangnam office

Min Ho Instagram

Chat Box

gif Picture

Statistics

Site Name: AMAZING Lee Min Ho
Domain
: minoz-hungary.hu
Webmiss: Min-young
Nyitás: 2019. Január 01.
Hosted: 024reg.com
Version: 3.0; Designed by.: Min-young
Kategória: Fansite
Ajánlott felbontás: Bármekkora
Ajánlott böngésző: Explorer, Chrome, Firefox

Credit

Copyright

Kérlek, az oldal tartalmát NE másold le, az általam készített dolgokat, NE tüntesd fel sajátodként.
Az itt található képeket NE DIREKTLINKELD, hanem tölts le magadnak, és úgy rakd fel a saját honlapodra, fórumra stb... .

MINOZ-Hungary | Youre best source for Lee Min Ho.

 

2006-os autóbaleset

Min-ho 2006-ban, 19 évesen a Secret Campus forgatása után két középiskolai barátjával, akik közül az egyik a legjobb barátja Jung Il-woo volt épp hazafelé tartottak Gangwon tartományból, ahol vakációzni voltak, amikor súlyos autóbalestetet szenvedtek.

Indulás után nem sokkal a szembe jövő autó sorfőrje elveszette az irányítást a kocsi felett és frontálisan ütközött a szabályosan haladó baráti társasággal. A balesetben a vétkes autó sofőrje és utasa az életüket vesztették, Min-ho és Il-woo pedig súlyos sérüléseket szenvedtek. Il-woo-nál agyrázkódást, agyvérzést és részleges emlékezetvesztést diagnosztizáltak, a csuklója is eltört és a medencéje is megrepedt, egyes források szerint ő az anyósülésen ült, Min-ho pedig a hátsó ülésen. Min-ho szenvedte el a legsúlyosabb sérülést, kb. 7 hónapot töltött kórházban ebből egy hónapig kómában volt. Eltört a jobb combcontja, a jobb bokája és elszakadt a porc a térdében. 3 évre egy 46 cm-es fém implantátumot ültettek a combjába, melyet a Boys Over Flowers forgatása után vettek ki neki 2009 áprilisában. A baleset következtébe így az egyik lába rövidebb lett, de ez mostanra már nem észrevehető a járásán, pár képen viszont látszik mekkora heg maradt a lábán a műtét után.

Miután felébredt a kómából, az orvosok azt mondták neki, hogy talán nem fog tudni többet járni, ez volt élete legszomorúbb pillanata, elismeri, hogy abban a pillanatban elsírta magát. Azt tanácsolták neki, hogy legyen nagyon óvatos, mert ha valami történik a csonttal, nem tudja majd többet használni a jobb lábát. A kínai médiában ezt nyilatkozta: „Sok embernek a 20 éves kor az, amikor először éri el a felnőttkort és ez az a kor, amikor tele van ideálokkal és álmokkal. De amikor én 20 éves voltam sok szerencsétlenség jött. Azt az évet kórházban töltöttem, nem tudtam mozogni és ez arra kényszerített, hogy gondolkozzak. Abban az időben kialakult felfogásom tartós alapot jelentett nekem, hogy csendet tartsak és soha ne legyek önelégült.”
Azóta a jobb lába érzékenyebb lett, például ha hideg vízbe kell mennie akkor fáj igazán a lába, mint például a The Heirs forgatása alatt a szörfös jelenetnél vagy a Boys Over Flowersben amikor beleesik a medencébe, akkor kb. 0 fok körül volt a hőmérséklet és egy interjúban elmondta, hogy akkor nagyon megfájdult a lába. Az akciójeleneteknél is megfigyelhető, hogy mindig a bal lábát használja, a Gangnam Blues forgatásán az egyik kollégája elmondása szerint Min-honak 20 percenként le kellett ülnie.

2011 City Hunter, újabb autóbaleset

2011.06.13.-án a City Hunter forgatása alatt újabb autóbalesetet szenvedett, Szöul Ilsan kerületének, Kyeonggi-do részén, helyi idő szerint 15:30-kor. Min-ho és a vele utazó személy sérülései nem voltak súlyosak, de leállították a forgatást és a kezelésükre összpontosítottak, nyilatkozta a gyártó cég igazgatója Kim Young-sub. A produkciós cég képviselője hozzátette: „A baleset után Lee Min Ho-t egy közeli kórházba szállították, és este kb. 18:00-ra hazaért. A forgatás teljesen leállt, és a helyzet alakulásától függően folytatódik."

Az egyik koreai TV csatorna egy riportot is közzétett a balesetről.

Írta: Min-young