Lee Min Ho

Született: 1987. Június. 22.

Híres szerepe: Boys Over Flowers, City Hunter, The Heirs

Rövid ismertető: Min-ho, Szöulban született, Dél-Koreában. A középiskolában kezdett modellkedni majd színészkedni. Debütáló szerepe a Secret Campusban volt, de a hírnevet a 2009-es Boys Over Flowers hozta meg neki. Azóta több doramába és mozifilmben láthattuk, mint például a City Hunter, Faith, The Heirs, The legend of the blue sea, Gangnam Blues, Bounthy Hunters. 2013-ban megjelent első zenei albuma My Everything címmel, 2014-ben a második albuma Song for You címmel, melyet 3 kislemez követett. Több kampánynak volt a nagykövete Koreában, a sanghai Madame Tussauds múzeumban viaszfigurát is kapott. Létrehozza a „PROMIZ” weboldalt, mely egy olyan jótékonysági szervezet, mely felhívja a figyelmet a szociális és humanitárius adományozásra. TÖBB...


Latest Photos

Project

Angol cím: The King: The Eternal Monarch
Hangul: 더킹: 영원의 군주
Szerep: Lee Gon császár
Forgatókönyvíró: Kim Eun Sook
Rendező: Baek Sang Hoon
Műfaj:Történelmi, Romatikus, Fantasy
Állapot:
Előkészületben
TV premier: Nincs info
Csatorna: Nincs info
Tartalom: A koreai császárság idejében az ördög kiszabadul és megnyit egy dimenziókaput a jelen időbe. Lee Gon császár a koreai birodalomból és Jung Tae Eul nyomozónő megpróbálja legyőzni a gonoszt és bezárni a két világ közötti ajtót.

Megnevezés: Sorkatonaság
Kezdete: 2017. Május 12.
Vége: 2019. Április 25.
Állapot: Befejezve.
Helyszín: Suseo Social Welfare Centre, Gangnam office

Min Ho Instagram

Chat Box

gif Picture

Statistics

Site Name: AMAZING Lee Min Ho
Domain
: minoz-hungary.hu
Webmiss: Min-young
Nyitás: 2019. Január 01.
Hosted: 024reg.com
Version: 3.0; Designed by.: Min-young
Kategória: Fansite
Ajánlott felbontás: Bármekkora
Ajánlott böngésző: Explorer, Chrome, Firefox

Credit

Copyright

Kérlek, az oldal tartalmát NE másold le, az általam készített dolgokat, NE tüntesd fel sajátodként.
Az itt található képeket NE DIREKTLINKELD, hanem tölts le magadnak, és úgy rakd fel a saját honlapodra, fórumra stb... .

AMAZING Lee Min Ho | Youre best source for Lee Min Ho.

Tenwow Darjeeling Ice Tea

A Dardzsiling teát hagyományosan többre értékelték a többi fekete teánál, főleg az Egyesült Királyságban és a korábban a Brit Birodalomhoz tartozó országokban. A tea India keleti területéről, Nyugat- Bengálból származik, Dardzsilingből. Az itt termesztett teák többségéből fekete teát készítenek, de egyre gyakrabb a Dardzsilingoolong és zöld tea is. DARJEELING – “A TEÁK PEZSGŐJE” mondhatnánk. Darjeeling a világ egyik legexkluzívabb teáját gyártja. Több ezzel foglalkozó kutatás megállapította, hogy a hegyek/dombok, a napsütés, az eső és a talaj, itt olyan egyedülállóan jó feltételeket teremtenek a teaültetvényeknek, mely a világon sehol nem lemásolható. Dr. Archibald Campell , a darjeeling-i körzet főfelügyelője, kezdte el szorgalmazni 1841-ben a kísérleti teatermesztést. Az első próbálkozásnál elültetett magvak a kalkuttai botanikus kertből származtak és gyengébb minőségű teát termeltek. Ezután hozták be a legjobb minőségű teát termő magokat/palántákat Kínából. Ezt a Robert Fortune , skót botanikus “követte el”, akit a Londoni Kertészeti Társaság bízott meg. Ennek oka, hogy az angol kereskedők nem akartak kizárólag a kínai teabeszállítókra támaszkodni, hanem saját forrásokat akartak. Az első teakert Makaibari volt Darjeeling területén. 1866-ra Darjeeling területén már 39 működő teakert volt. Az ezt követő tíz évben a teakertek száma megháromszorozódott, a termelt tea mennyisége, megtízszereződött. A darjeeling tea arany színű, lágy, virágos ízű, gyakran muskotályos ízhatású.
Mitől olyan egyedi az íze? Felfedezték, hogy a 2000 m-es magasságban a teanövény jobban növekszik. Minél magasabban vannak a növények, annál több UV sugárzásnak és oxidatív stressznek vannak kitéve. Hogy megvédjék magukat ez ellen, olyan vegyületeket fejlesztenek ki (flavonoidok), melyek antioxidáns hatásúak. Minél magasabb ezen összetevők aránya, annál aromásabb a tealevélből készített főzet. A darjeeling-i teák szinte a legmagasabb antioxidáns tartalmúak a világon.
Min-ho, 2014-ben szerepelt a Tenwow kínai reklámjában.

Hivatalos oldal: http://ir.tenwow.com.hk/tc/index.php

Képek / Pictures

Videók / Videos