Lee Min Ho

Született: 1987. Június. 22.

Híres szerepe: Boys Over Flowers, City Hunter, The Heirs

Rövid ismertető: Min-ho, Szöulban született, Dél-Koreában. A középiskolában kezdett modellkedni majd színészkedni. Debütáló szerepe a Secret Campusban volt, de a hírnevet a 2009-es Boys Over Flowers hozta meg neki. Azóta több doramába és mozifilmben láthattuk, mint például a City Hunter, Faith, The Heirs, The legend of the blue sea, Gangnam Blues, Bounthy Hunters. 2013-ban megjelent első zenei albuma My Everything címmel, 2014-ben a második albuma Song for You címmel, melyet 3 kislemez követett. Több kampánynak volt a nagykövete Koreában, a sanghai Madame Tussauds múzeumban viaszfigurát is kapott. Létrehozza a „PROMIZ” weboldalt, mely egy olyan jótékonysági szervezet, mely felhívja a figyelmet a szociális és humanitárius adományozásra. TÖBB...


Latest Photos

Project

Angol cím: The King: The Eternal Monarch
Hangul: 더킹: 영원의 군주
Szerep: Lee Gon császár
Forgatókönyvíró: Kim Eun Sook
Rendező: Baek Sang Hoon
Műfaj:Történelmi, Romatikus, Fantasy
Állapot:
Előkészületben
TV premier: Nincs info
Csatorna: Nincs info
Tartalom: A koreai császárság idejében az ördög kiszabadul és megnyit egy dimenziókaput a jelen időbe. Lee Gon császár a koreai birodalomból és Jung Tae Eul nyomozónő megpróbálja legyőzni a gonoszt és bezárni a két világ közötti ajtót.

Megnevezés: Sorkatonaság
Kezdete: 2017. Május 12.
Vége: 2019. Április 25.
Állapot: Befejezve.
Helyszín: Suseo Social Welfare Centre, Gangnam office

Min Ho Instagram

Chat Box

gif Picture

Statistics

Site Name: AMAZING Lee Min Ho
Domain
: minoz-hungary.hu
Webmiss: Min-young
Nyitás: 2019. Január 01.
Hosted: 024reg.com
Version: 3.0; Designed by.: Min-young
Kategória: Fansite
Ajánlott felbontás: Bármekkora
Ajánlott böngésző: Explorer, Chrome, Firefox

Credit

Copyright

Kérlek, az oldal tartalmát NE másold le, az általam készített dolgokat, NE tüntesd fel sajátodként.
Az itt található képeket NE DIREKTLINKELD, hanem tölts le magadnak, és úgy rakd fel a saját honlapodra, fórumra stb... .

AMAZING Lee Min Ho | Youre best source for Lee Min Ho.

Shimao Property

A ‘Shimao Property Holdings Ltd.' egy ingatlanfejlesztési, ingatlanbefektetési és szállodai műveletekre szakosodott, ingatlanfejlesztő cég. A vállalatot 2001-ben alapította a kínai vállalkozó és milliárdos, Hui Wing Mau. A csoport nagyszabású lakóépületeket, szállodákat és egyéb kereskedelmi épületeket tervez és kivitelez fontosabb helyszíneken, és az egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő Kínában. A csoportnak 2012-ben 37 projektje volt, ezekből a projektekből több mint 11, 1,0 milliárd euró bevételre tett szert. Ezek a projektek a Changshu Shimao Központ, a Fuzhou Shimao felhőkarcolói, a Xiamen Shimao -tó kertje, Hangzhou Shimao Riviera kert, Fuzhou Minhou Shimao sárkány-öböl, Shanghai Shimao Riviera kert, Nanjing Shimao Bund New City, Suzhou Shimao -csatorna jelenet, Kunshan Shimao Kelet-No.1 és Kunshan Shimao International City. 2013 februárjától a Shimao Property Holdings Kft. 36,2 millió négyzetméternyi földterületet birtokolt, így a kínai bankok egyik legnagyobb ingatlanfejlesztője volt a szárazföldi bank befektetések tekintetében. A Shimao Property Holdings Kft. jelenleg hat szállodát üzemeltet, amelyek összesen 2679 szobával rendelkeznek. A csoport kereskedelmi ingatlanokat is fejleszt leányvállalatával, a Shanghai Shimao Co., Ltd.-vel , és számos fejlett mozival rendelkezik Kínában, jelenleg 10 filmszínházat és 87 országos képernyőt birtokol.
Min-ho 2015-ben vállalta a cég reklámozását.

Hivatalos oldal: http://www.shimaoproperty.com/en/Shimao/Index

Képek / Pictures

Videók / Videos