Lee Min Ho

Született: 1987. Június. 22.

Híres szerepe: Boys Over Flowers, City Hunter, The Heirs

Rövid ismertető: Min-ho, Szöulban született, Dél-Koreában. A középiskolában kezdett modellkedni majd színészkedni. Debütáló szerepe a Secret Campusban volt, de a hírnevet a 2009-es Boys Over Flowers hozta meg neki. Azóta több doramába és mozifilmben láthattuk, mint például a City Hunter, Faith, The Heirs, The legend of the blue sea, Gangnam Blues, Bounthy Hunters. 2013-ban megjelent első zenei albuma My Everything címmel, 2014-ben a második albuma Song for You címmel, melyet 3 kislemez követett. Több kampánynak volt a nagykövete Koreában, a sanghai Madame Tussauds múzeumban viaszfigurát is kapott. Létrehozza a „PROMIZ” weboldalt, mely egy olyan jótékonysági szervezet, mely felhívja a figyelmet a szociális és humanitárius adományozásra. TÖBB...


Latest Photos

Project

Angol cím: The King: The Eternal Monarch
Hangul: 더킹: 영원의 군주
Szerep: Lee Gon császár
Forgatókönyvíró: Kim Eun Sook
Rendező: Baek Sang Hoon
Műfaj:Történelmi, Romatikus, Fantasy
Állapot:
Előkészületben
TV premier: Nincs info
Csatorna: Nincs info
Tartalom: A koreai császárság idejében az ördög kiszabadul és megnyit egy dimenziókaput a jelen időbe. Lee Gon császár a koreai birodalomból és Jung Tae Eul nyomozónő megpróbálja legyőzni a gonoszt és bezárni a két világ közötti ajtót.

Megnevezés: Sorkatonaság
Kezdete: 2017. Május 12.
Vége: 2019. Április 25.
Állapot: Befejezve.
Helyszín: Suseo Social Welfare Centre, Gangnam office

Min Ho Instagram

Chat Box

gif Picture

Statistics

Site Name: AMAZING Lee Min Ho
Domain
: minoz-hungary.hu
Webmiss: Min-young
Nyitás: 2019. Január 01.
Hosted: 024reg.com
Version: 3.0; Designed by.: Min-young
Kategória: Fansite
Ajánlott felbontás: Bármekkora
Ajánlott böngésző: Explorer, Chrome, Firefox

Credit

Copyright

Kérlek, az oldal tartalmát NE másold le, az általam készített dolgokat, NE tüntesd fel sajátodként.
Az itt található képeket NE DIREKTLINKELD, hanem tölts le magadnak, és úgy rakd fel a saját honlapodra, fórumra stb... .

AMAZING Lee Min Ho | Youre best source for Lee Min Ho.

Cadillac 2010 SRX Crossover

Függetlenedését követően az Amerikai Egyesült Államok csak egy nagy és elszigetelt országnak számított a sok közül, de éppen emiatt kénytelen volt saját nehézipart létrehozni. Ehhez kiváló alapot nyújtott a XX. század eleje: a robbanómotorok megjelenése, a személyautók és a repülőgépek lehetőségek egész tárházát nyitotta meg, amelyben versenyre kelhettek európai riválisaikkal. A századfordulón ennek megfelelően számos amerikai cég alakult, köztük a jelenleg a második legöregebb (még létező) amerikai autómárka címével büszkélkedő Cadillac. Az iparmágnás Henry Ford is rendkívül hamar felismerte, hogy a Németországban megjelenő személyautókban óriási a potenciál, ezért 1901. november 3-án (a Detroit Automobile Company-ból) megalapította a Henry Ford Compant-t. Ez a vállalkozás nem volt hosszú életű, mivel Ford összeveszett a mérnökeivel és 10 hónapnyi munkát követően megszüntette a céget. A mérnökök azonban a szükséges pénzügyi háttér megteremtését követően 1902-ben maguk is megalapítottak egy céget, a Cadillac Automobile Company-t. A vállalat nevét a francia Antoine Laumet de La Mothe, sieur de Cadillac után kapta. A Cadillac még márkajelzésével is a francia nemes emlékének adózott, logója ugyanis annak címeréből származott. Még a cégalapítás évében, 1902-ben bemutatták első saját fejlesztésű gépkocsijukat, a Cadillac Runabout and Tonneau-t. Bár típusuk nagy sikernek örvendett, a Cadillac nem sokáig maradt független: már 1909-ben bekebelezte a General Motors óriásvállalat, de az új tulajdonoshoz hasonlóan Detroitban működő cég jól járt, ugyanis ő lett a GM luxusmárkája. A márka máig a General Motors felső kategóriás típusainak gyártójaként ismert, de a 2000-es években új, egységes arculatot dolgoztak ki: ez lett a „Art and Science” (művészet és tudomány) fantázianevű stílusjegy. Ennek részeként jelent meg 2004-ben az SRX, a márka SUV-ja.
Már az első generációs Cadillac SRX is erre a szögletes, technológiát előtérbe helyező Art and Science látványvilágra épített, amit a második generáció még tovább fokozott. A szélekre kitolt, furcsa alakú fényszórók jókora búrája alatt egy hagyományos lámpa mellett nemcsak a függőleges irányjelzők, de egy gyakorlati funkcióval nem rendelkező, szintén függőleges fényív is helyet kapott. Az egyedi megjelenésű, 24 króm elemből összeálló hűtőrács közepén trónol a króm babérkoszorúval övezett márkajelzés. Az orr-része számos, egymáshoz képes szögben álló elemből épül fel, a motorháztető érdekes módon a szélek felé emelkedik. A jellegzetes “Cadillac-es” túljátszottság természetesen nem áll meg az orr-részen, pl.: a karosszériát vízszintesen két részre osztó csík az első sárhányó végén egy-egy kopoltyúban ér véget, az oldalsó ablakokat pedig széles krómcsík keretezi. Hátul a magas, függőleges fényszórókkal ügyesen megoldották, hogy a típus a valóságosabbnál laposabbnak tűnjön és a kettős kipufogóvég is látványos megoldás. A hátrafelé lejtő tető és a lapos hátsó szélvédője miatt a vezető kénytelen a tükrökre támaszkodni, mivel hátra nem igazán lehet kilátni, de ez a kategória sajátossága. Hajtóművekből hármat gyártottak az SRX- hez, de ezek közül jelenleg csupán egyetlenegy elérhető. A korábbi 265, illetve 300 lóerős erőforrások ”V” hengerelrendezésű, hathengeres modellek voltak és ezen a jelenleg kínált, 3,6 literes (3564 cm-es) motornál sem változtattak, ám ez társaival szemben már 308 lóerőt képes leadni. A motorhoz a General Motors és a Ford által közösen fejlesztett Hydra-Matic 6T70-es automata váltót kínálják, manuális váltó nem elérhető. A bőséges felszereltségű, minőségi belső térrel rendelkező SUV kényelmes első ülésekkel és számos extrával rendelkezik. Az SRX szériatartozéka az egyszerűen Cadillac User Experience névre keresztelt szórakoztatóelektronikai csomag, a kétzónás klíma, nemcsak az USB és a Bluetooth, de WiFi-kapacitás és műholdas rádió is.

Hivatalos oldal: https://www.cadillac.com/

Képek / Pictures

Videók / Videos